Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu'ndan fondaş medyanın 'beyin göçü' algısına yanıt: Sizin beyniniz göçmüş

Bakan Karaismailoğlu'ndan fondaş medyanın 'beyin göçü' algısına yanıt: Sizin beyniniz göçmüş

Bakan Karaismailoğlu geçtiğimiz gün Kars'ta gençlerle sahurda bir araya geldi. Burada konuşma yapan Karaismailoğlu'nun, "Bugün teknoloji açısından, mühendis ihraç eden ülke haline geldik.'' sözleri fondaş medya tarafından çarpıtılarak algı yapılmaya çalışıldı. Bakan Karaismailoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Sosyal medyadan fondaş medyaya adeta ayar verdi.

Gündem

23.01.2024, 22:07

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kars'ta gençlerle sahurda buluştu. Gençlere hitaben yaptığı konuşmada Türkiye'deki beyin göçü konusuna değinen Karaismailoğlu şunları söyledi:

"Bugün teknoloji açısından, mühendis ihraç eden ülke haline geldik. Bu yaptığımız işlerde kazandığımız bilgi, beceri ve tecrübe sayesinde oldu. Çanakkale Köprüsü gibi dünyanın gıptayla baktığı en büyük asma köprüsünü yaptık. Yani 2023 metre orta açıklığıyla dünyanın en geniş asma köprüsü, 318 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek çelik kule ayaklarına sahip bir köprüyü tamamen Türk mühendisleriyle yapıyorsunuz.''

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler temin edilmedi! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler... Haberi Görüntüle

'SİZİN BEYNİNİZ GÖÇMÜŞ'

Karaismailoğlu'nun yaptığı bu açıklamaları çarpıtan fondaş medya Karaismailoğlu'nu hedef aldı. Ancak Bakan Karaismailoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Fondaş medyanın paçavralarını etiketleyerek yaptığı paylaşımda Karaismailoğlu şunları söyledi:

''Sizin beyniniz göçmüş,
Dünyanın en uzun asma köprüsünü yapan, bir yılda uzaya iki uydu gönderen mühendisliği anlayabilmenizi beklemiyorduk zaten.
Bari duyduğunuz şeyi doğru anlayın.'' dedi. 

Bakan Karaismailoğlu'nun verdiği bu yanıtla rezil olan birgün, cumhuriyet, onedio ve t24'ten ses çıkmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading