Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi: Belçika'da art arda kritik temaslar

Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi: Belçika'da art arda kritik temaslar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze diplomasisi için Belçika'da. Bakan Fidan, Filistin konulu toplantılara katılmak üzere geldiği Belçika’da İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares ve Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya geldi.  

Gündem

27.05.2024, 08:41

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki soykırımlarının durdurulması için yoğun temaslar sürdürüyor. Bakan Fidan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Filistin diplomasisi kapsamında peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi.

Bakan Fidan'ın ve Filistin yönetiminin de katıldığı Filistin Uluslararası Ortaklar Toplantısı Brüksel'de başladı. Toplantı Avrupa Birliği (AB) ev sahipliğinde Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştiriliyor. 

Filistin Uluslararası Ortaklar Toplantısı açılışında konuşan AB Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, “Filistin'in diğer bölgeleri her an patlamaya hazır halde” ifadelerini kullandı. 

Teröre 'BOZDOĞAN' darbesi! Biri büyükbaş 3 terörist öldürüldü Teröre 'BOZDOĞAN' darbesi! Biri büyükbaş 3 terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

BRÜKSEL'DE PEŞ PEŞE TEMASLAR

Gazze diplomasisi için Brüksel'de bulunan Bakan Fidan burada peş peşe kritik temaslarda bulundu

Hakan Fidan, Gazze'deki soykırımın durdurulmasına yönelik diplomasi için geldiği Brüksel'de, İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares ile görüştü.

Suriyelilerin vatandaşlığı iptal edilecek söylentisi doğru mu? Liste hazırlandığı iddiası panik yarattı Suriyelilerin vatandaşlığı iptal edilecek söylentisi doğru mu? Liste hazırlandığı iddiası... Haberi Görüntüle

KATARLI MEVKİDAŞIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bakan Fidan ayrıca Brüksel'de diğer mevkidaşlarıyla da bir araya geldi. Bakanlığın, X sosyal medya platformundan yapılan paylaşımda, Fidan'ın, İspanyol mevkidaşı Albares ile bir araya geldiği belirtildi. Bakan Fidan daha sonra Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading