Yandex Metrica

Bakan Fidan İsrailli, Macar ve Belçikalı mevkidaşlarıyla Türkevi'nde bir araya geldi

Bakan Fidan İsrailli, Macar ve Belçikalı mevkidaşlarıyla Türkevi'nde bir araya geldi

ABD'nin New York kentinde bulunan Türkevi, en yoğun günlerinden birini yaşıyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM binasına yakın bir konumda bulunan Türkevi'nde mevkidaşlarıyla peş peşe görüşmeler gerçekleştiriyor.

Gündem

23.01.2024, 21:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretinde heyette yer alan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta bulunan Türkevi'nde mevkidaşlarıyla önemli görüşmeler gerçekleştiriyor. 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 78. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu kapsamında New York'ta İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto, Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile bir araya geldi.

Türkiye'nin deprem haritasında sona doğru: Yeni fay tespit edildi Türkiye'nin deprem haritasında sona doğru: Yeni fay tespit edildi Haberi Görüntüle

İSRAİLLİ, MACAR VE BELÇİKALI BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

Bakanlığın X sosyal medya platformundan yapılan açıklamaya göre, Fidan, 78. BM Genel Kurulu marjında New York'ta İsrailli, Macar ve Belçikalı mevkidaşlarıyla Türkevi'nde görüştü.

Fidan'ın, İsrailli mevkidaşı ile görüşmesinde, ekonomi, turizm ve konsolosluk başta olmak üzere ikili ilişkiler ile bölgesel gelişmelerin ele alındığı kaydedildi.

Bakan Fidan, 78. BM Genel Kurulu marjında daha önce de farklı ülkelerden temsilcilerle ve mevkidaşlarıyla temaslarda bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading