Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Dönmez müjdeyi verdi! 'Yarın büyük gün' diyerek duyurdu: Abdülhamid Han ilk sondajı için demir alıyor

Bakan Dönmez müjdeyi verdi! 'Yarın büyük gün' diyerek duyurdu: Abdülhamid Han ilk sondajı için demir alıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, uzun süredir beklenen müjdeli haberi açıkladı. Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, yarın sondaj için göreve başlayacak.

Gündem

23.01.2024, 19:39

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medyada müjdeli haberi verdi. Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han'ın yarın sondaj için göreve başlayacağını duyuran Bakan Dönmez, "Yarın büyük gün!.. Heyecanlıyız… Dördüncü sondaj gemimiz Abdülhamid Han yarın ilk sondajı için demir alıyor. Yolu açık, rüzgarı kolayına, gayreti Abdülhamid Han gibi olsun" dedi. 

Son dakika... AFAD verileri duyurdu: Burdur'da deprem meydana geldi Son dakika... AFAD verileri duyurdu: Burdur'da deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

GAYRETİ ABDÜLHAMİD HAN GİBİ OLSUN

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han'ın yarın Akdeniz'de ilk sondajı için demir aldığını bildirdi. Yaptığı paylaşımında "Yarın büyük gün!.. Heyecanlıyız… Dördüncü sondaj gemimiz Abdülhamid Han yarın ilk sondajı için demir alıyor. Yolu açık, rüzgarı kolayına, gayreti Abdülhamid Han gibi olsun" ifadesini kullandı.

İşlemleri tamamlanan geminin Mersin Taşucu Limanı'ndan yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk seferine uğurlanacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading