Yandex Metrica

Bakan Çavuşoğlu'ndan operasyon sinyali! 'Teröristler saldıracak diye bekleyemeyiz'

Bakan Çavuşoğlu'ndan operasyon sinyali! 'Teröristler saldıracak diye bekleyemeyiz'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin ziyareti sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son zamanlarda terör saldırılarının arttığına dikkat çeken Çavuşoğlu, 'Türkiye olarak elimiz kolumuz bağlı kalamaz. Ne zaman bize saldıracaklar diye bekleyemeyiz, gereğini yapmamız lazım. sözlerini kaydetti.

Gündem

23.01.2024, 19:19

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündemi değerlendirdi. 

Joker 2 filmi ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Joker 2 hangi platformda yayınlanacak? Joker 2 filmi ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Joker 2... Haberi Görüntüle

'ÜYE OLMAK İSTİYORLARSA ADIM ATMALILAR'

İsveç ile Finlandiya'nın NATO üyeliğine başvuru yapmaları hakkında konuşan Çavuşoğlu, "Beklentilerimizi karşılamak için irade koyarlarsa çalışma yaparız. Bir an önce üye olmak istiyorlarsa adımları atacaklar" diye konuştu. 

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

'KİMSE BİZİ DIŞLAMASIN'

Diğer yandan Doğu Akdeniz'de hakça paylaşımdan yana olduklarını belirten Çavuşoğlu, "Kimse bizi dışlamasın. Bizim de kimsenin hakkında gözümüz yok dedik. Teknik kısmı bakanlar görüşür." sözlerine yer verdi. 

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

'TEK EKONOMİK GÜZERGAH TÜRKİYE'

Akdeniz gazının Avrupa'ya taşınması konusunda değerlendirme yapan Bakan Çavuşoğlu, "Bunun tek ekonomik güzergahının Türkiye olduğunu söyledik" dedi.

Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Haberi Görüntüle

İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANI TÜRKİYE'YE GELECEK

İsrail ile ilişkileri değinerek, büyükelçi mevzusuna açıklık getiren Çavuşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanının Türkiye'ye geleceğini belirtti. 

Bayraktar TB3 bir test uçuşunu daha geride bıraktı: Toplam uçuş 272 saate ulaştı Bayraktar TB3 bir test uçuşunu daha geride bıraktı: Toplam uçuş... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN'A UYARI: BLÖF YAPMIYORUZ

Yunanistan'ın adaları silahlandırmasına sert tepki gösteren Çavuşoğlu, "Blöf yapmıyoruz, Atina uymazsa işi ileri noktaya götüreceğiz. ABD'nin denge politikasında sapma görüyoruz, uyarıyı da yaptık" dedi.

Kamuda tasarruf dönemi başladı: Makam aracı yerine artık otobüs var! Kamuda tasarruf dönemi başladı: Makam aracı yerine artık otobüs var! Haberi Görüntüle

'TERÖRİSTLER SALDIRACAK DİYE BEKLEYEMEYİZ'

Terörle mücadele hakkında 'Bekleyemeyiz' diyen Çavuşoğlu, "Teröristler saldıracak diye bekleyemeyiz, gereğini yapmalıyız." sözlerini kaydetti. 

Diğer yandan ABD'nin mutabakat şartlarına uymadığına dikkat çeken Çavuşoğlu, "30 kilometreyi terörden temizleme sözünü tutmadın, o zaman temizle" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading