Yandex Metrica

Bakan Bolat paylaştı! Gümrükte 63 kilo uyuşturucu hap ele geçirildi

Bakan Bolat paylaştı! Gümrükte 63 kilo uyuşturucu hap ele geçirildi

Son dakika haberleri... İstanbul Ambarlı Limanı'nda 63 kg ağırlığında 359 bin adet captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirildi. Gürbulak Gümrük Kapısı'nda ise 32 kg sıvı metamfetamin ele geçirildi.

Gündem

23.01.2024, 22:27

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, gümrük kapıları ve limanlarda uyuşturucuyla mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

İstanbul Ambarlı Limanı’nda 63 kg ağırlığında 359 bin adet captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirildi. Gürbulak Gümrük Kapısı’nda ise 32 kg sıvı metamfetamin ele geçirildi.

Bakan açıkladı: İşlem yapılacak! Fransız okulları kapatılacak mı? Bakan açıkladı: İşlem yapılacak! Fransız okulları kapatılacak mı? Haberi Görüntüle

BAKAN BOLAT DETAYLARI PAYLAŞTI

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerimiz, gümrük kapıları ve limanlarımızda uyuşturucuyla mücadelesine aralıksız devam ediyor. İstanbul Ambarlı Limanı’nda 63 kg ağırlığında 359 bin adet captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirildi. Gürbulak Gümrük Kapısı’nda ise 32 kg sıvı metamfetamin ele geçirildi. Yaklaşık değeri 66 milyon TL olan yakalamalarla gençlerimiz başta olmak üzere kişi ve toplum sağlığını tehdit eden, uyuşturucu ticareti yapan terör ve organize suç örgütlerine büyük bir darbe indiren Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum.''
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading