Yandex Metrica

Bahçeli'den çarpıcı yüzük paylaşımı: Allah bana yeter!

Bahçeli'den çarpıcı yüzük paylaşımı: Allah bana yeter!

Instagram hesabında dikkat çekici bir paylaşım yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üzerinde turkuaz bir taşın yer aldığı “Allah bana yeter.” yazılı yüzüğünü paylaştı. 

Gündem

11.06.2024, 16:42

Gün içinde  TBMM’de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Lideri Bahçeli, grup toplantısının ardından Instagram’daki hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. MHP lideri, sosyal medya hesabında turkuaz renkli bir taşın yer aldığı üzerinde “Allah bana yeter.” yazılı yüzüğünü paylaştı.

Bahçeli’nin grup toplantısındaki rozeti de dikkat çekiciydi. MHP liderinin ceketine taktığı rozette, Göktürkçe ifadelerin yer aldığı bir akıncının yer aldığı görültü.

Son dakika... Kamuda tasarruf tedbirleri TBMM'de kabul edildi! O tarihte yürürlüğe girecek Son dakika... Kamuda tasarruf tedbirleri TBMM'de kabul edildi! O tarihte... Haberi Görüntüle

"ALLAH BANA YETER"

“Allah bana yeter.” ifadesi Kur’an-ı Kerim’de Tevbe Suresi’nin 129’uncu ayetinde geçiyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kur’an-ı Kerim tefsirine göre ayette, “Buna rağmen yüz çevirirlerse de ki: ‘Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur, ben yalnız O’na güvenip dayanırım; O, büyük arşın sahibidir.’” deniliyor.

 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading