Yandex Metrica

Bahçeli: Ülkücü katilleri ile hesaplaşacağız

Bahçeli: Ülkücü katilleri ile hesaplaşacağız

Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, ''Dünün ülkücü katilleri sözde ülkücü savunması yapıyor. Bir senaryo ile üstümüze geliniyor. Ülkücü katilleri ile hesaplaşacağız. Elinde ve vicdanında kan bulunanlarla kesinle hesaplaşacağız. Halk Televizyonu, Sözcü, Now başta olmak üzere haksız ithamlarda bulunan kimler varsa mahkemelerde dinlenmelerini istiyoruz. Bu konuda başvuruyu en kısa sürede yapacağız. Hesaplaşacağız, kesinlikle helalleşmeyeceğiz. Bu hususta müraacatımızı yapacağımızı ilan ediyorum. Bunların hepsinin üstünden geleceğiz.'' dedi.

Gündem

27.05.2024, 15:49

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş cinayetine değinen Bahçeli, önemli mesajlar verdi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

İman ve inancıyla çelikleşen, irade ve idealleriyle çevikleşen, tehdit ve tehlikeler karşısında çelişkiye düşmeyen, korkuya ve korkuluklara eyvallah etmeyen, haklı ve meşru mücadelede hayatını ortaya koymaktan çekinmeyenlerin ortak unvanı tarih boyunca ‘kahramanlık’ olarak isimlendirilmiştir. Destan oldular, dilden anlatıldılar.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astronot Tuva Cihangir Atasever ile canlı bağlantıda konuştu Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astronot Tuva Cihangir Atasever ile canlı... Haberi Görüntüle

''KİRLİ OYUNLARI BOZUYORUZ''

Ülkücü şehitlerimiz ölmedi, onlar diridir. Biz şehitlerimizle birlikte nefes alıyor, hedeflerimizi onlarla birlikte çiziyoruz. Onlara mahçup olmak istemiyoruz. Yalan ve iftiralara göğüs geriyoruz. Ülkücü görünen, ülkücülükten geçininlerin kirli oyunlarını bozuyoruz.

Baykar'a İsrail'e Jet yakıtı sattılar diyen provokatör Evren Barış Yavuz hakkında yeni gelişme! Baykar'a İsrail'e Jet yakıtı sattılar diyen provokatör Evren Barış Yavuz... Haberi Görüntüle

''ÜLKÜCÜ KATİLLERİ İLE HESAPLACAĞIZ''

Dünün ülkücü katilleri sözde ülkücü savunması yapıyor. Bir senaryo ile üstümüze geliniyor. Ülkücü katilleri ile hesaplaşacağız. Elinde ve vicdanında kan bulunanlarla kesinle hesaplaşacağız. Halk Televizyonu, Sözcü, Now başta olmak üzere haksız ithamlarda bulunan kimler varsa mahkemelerde dinlenmelerini istiyoruz. Bu konuda başvuruyu en kısa sürede yapacağız. Hesaplaşacağız, kesinlikle helalleşmeyeceğiz. Bu hususta müraacatımızı yapacağımızı ilan ediyorum. Bunların hepsinin üstünden geleceğiz.

Bu hayvanseverlik değil köpek fetişizmi: Muhtarı tehdit edip kapısına da 'Katil' diye yazdılar Bu hayvanseverlik değil köpek fetişizmi: Muhtarı tehdit edip kapısına da... Haberi Görüntüle

''KUYRUK ACISINI BİLİYORUZ''

Komünist taktiklerin davamız etrafında hesap mayınları yakında faillerini patlatacaktır. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz. Cumhur İttifakı'nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin yumuşak karnımızı yoklayanların dış bağlantılı ajanlarla taşeronluk yapanları karşılayıp paramparça etmek nimet borcumuzdur.

"HİÇBİR KARANLIK EMEL ÇİZGİMİZİ BOZAMAZ"

Hiçbir karanlık emel çizgimizi bozmayacaktır. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. Bize durum hatırlatması yapanları insan yerine koymayacağız. Ülkücü şehitlerimizin aziz hatırası ile biriz beraberiz. Onların dava erliği hiçbir şeyle mukayese edilemez.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading