Yandex Metrica

Bahar Candan tahliye mi edildi?

Bahar Candan tahliye mi edildi?

Medyatik kardeşler Bahar Candan ile Nihal Candan'ın kara para aklama dahil pek çok suça karıştıkları iddiası ile tutuklanarak cezaevine konmuştu. Nihal Candan yaşamını olumsuz etkileuyecek şekilde zayıflaması üzerine tahliye edilmiş ve tedavisine başlanmıştı. Bahar Candan'ın da kendisine zarar verdiği iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Bahar Candan'ın tahliye olup olmayacağı merak ediliyordu. Bahar Candan hastaneden taburcu olarak cezaevine geri döndü.

Gündem

27.05.2024, 16:26

Pek çok suçtan yargılanan Bahar Candan geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Cezaevinde kendisine zarar verdiği öğrenilen Bahar Candan'ın hastanedeki tedavisinin sona erdiği ve taburcu olduğu öğrenildi.

Son dakika.. AFAD duyurdu: Van'da korkutan deprem! Son dakika.. AFAD duyurdu: Van'da korkutan deprem! Haberi Görüntüle

BAHAR CANDAN TAHLİYE Mİ EDİLDİ?

Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan gibi tahliye olup olmayacağı merak ediliyordu. Nihal Candan 37 kiloya kadar düşmüş ve zayıflığı hayati risk oluşturmaya başlamıştı. Nihal Candan tahliye olarak tedavisine başlanmıştı. Bahar Candan da kendine zarar verdiği gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavisi tamamlanan ve taburcu olan Bahar Candan tutuklu bulunduğu cezaevine götürüldü.

Vikings: Valhalla 4. sezon ne zaman? Vikings: Valhalla bitti mi? Vikings: Valhalla 4. sezon ne zaman? Vikings: Valhalla bitti mi? Haberi Görüntüle

BAHAR CANDAN'IN KAÇ YIL HAPSİ İSTENİYOR?

Soruşturma kapsamında "Suç gelirlerini aklama" iddiasıyla 16 Kasım 2023'te tutuklanan Alisya Bahar Candan hakkında 14 yıldan 44 yıla kadar hapis isteniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Meclis tatile girmeden tamamlayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Meclis tatile girmeden tamamlayın Haberi Görüntüle

NİHAL CANDAN HAKKINDA KAÇ YIL İSTENİYOR?

İddianamede Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading