Yandex Metrica

Babacan'a destek CHP'den geldi: İHA'lar kutsal mı?

Babacan'a destek CHP'den geldi: İHA'lar kutsal mı?

CHP'li Barış Yarkadaş, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın yerli ve milli İHA ve SİHA'larla ilgili skandal sözlerine destek verdi. Yazar Hacı Yakışıklı'nın İHA'lara yönelik sözlerine tepki gösteren Yarkadaş, "Bırakın bu SİHA'ları. İtiraz edilebilir" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:20

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA'lara yönelik, "İktidara gelince dokunacağız" sözlerine tüm Türkiye tepki göstermişti. Bbacan'ın skandal sözlerine destek veren CHP'li Barış Yarkadaş, "Neden eleştirilmesin" ifadelerini kullandı. Yazar Hacı Yakışıklı'nın SİHA'lara yönelik sözlerine tepki gösteren Yarkadaş, "İHA ve SİHA konusunda eleştiri yapılamaz mı?" dedi.

İstanbul'da skandal: Paragöz taksici! 2 kilometre yol için turistlerden 600 lira istedi! İstanbul'da skandal: Paragöz taksici! 2 kilometre yol için turistlerden 600... Haberi Görüntüle

'ANAYASA'DAN TÜRK İFADESİNİ ÇIKARAN BUNLAR'

Yazar Hacı Yakışıklı, "SİHA'lara dokunacağız, Anayasa'dan Türk ifadesini çıkaracağız diyen bu altılı masa oldu. İki yıldır bizlere bunları dayatıyorlar. Sonra tabii ki yeter söz milletindir denilecek" ifadelerini kullandı.

Hayrete düşüren protesto: Başıboş sokak köpeği düzenlemesi için köpek kılığına girdiler! Hayrete düşüren protesto: Başıboş sokak köpeği düzenlemesi için köpek kılığına... Haberi Görüntüle

'KUTSAL BİR ŞEY MİDİR?'

Yakışıklı'nın sözlerine tepki gösteren CHP'li Yarkadaş, "Bırakın bu SİHA'ları. İtiraz edilebilir. Kutsal bir şey midir? Neden eleştirilmesin?" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading