Yandex Metrica

Sitede Ara

Azerbaycan'dan 30 yıl sonra İsrail hamlesi! İlişkiler yeniden başladı

Azerbaycan'dan 30 yıl sonra İsrail hamlesi! İlişkiler yeniden başladı

Azerbaycan, İsrail'e 30 yılın ardından ilk büyükelçisini atadı. Buna göre, Azerbaycan'ın büyükelçisi Muhtar Memedov oldu. Bu kararın alınmasında İran ile yaşanan gerilim etkili oldu.

Gündem

05.02.2024, 11:52

Azerbaycan, 30 yılın ardından İsrail'e ilk kez büyükelçi atama kararı aldı. Bu kararın alınmasında, ülkenin sınır komşusu İran ile yaşadığı gergin atmosfer de etkili oldu.

23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk Bayramı'nda özel okullar açık mı? 23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk... Haberi Görüntüle

ALİYEV KARARNAMEYİ İMZALADI

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev dün, daha önce dışişleri ve eğitim bakanlıklarında görev alan Muhtar Memedov'u İsrail Büyükelçisi olarak atadığı cumhurbaşkanlığı kararnamesini imzaladı.

F1 yarışları İstanbul'a ne zaman gelecek? Formula 1 yarışları Türkiye'de olacak mı? F1 yarışları İstanbul'a ne zaman gelecek? Formula 1 yarışları Türkiye'de... Haberi Görüntüle

AZERBAYCAN'A DİPLOMATİK DESTEK VERİYOR

1990'lı yıllardan beri Azerbaycan başkenti Bakü'de elçilik bulunduran İsrail, Ermenistan ile Dağlık Karabağ konusunda yaşanan anlaşmazlıkta Azerbaycan'a diplomatik destek veriyor.

Son dakika... Türkiye'den Fransa Ulusal Meclisi’nin kararına sert tepki: Karar yok hükmündedir! Son dakika... Türkiye'den Fransa Ulusal Meclisi’nin kararına sert tepki: Karar... Haberi Görüntüle

PETROL İTHALATININ YÜZDE 40'I AZERBAYCAN TARAFINDAN KARŞILANIYOR

İsrail'in petrol ithalatının yüzde 40'ı Azerbaycan tarafından karşılanıyor. Cumhurbaşkanı Aliyev ile İsrail Başkanı Binyamin Netanyahu, sürekli olarak iki ülke arasındaki güçlü ilişkileri vurguluyor.

İsrail'deki Azerbaycan Büyükelçiliği, yabancı delegasyonların çoğunluğunun bulunduğu Tel Aviv kentinde yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading