Yandex Metrica

Atila Sertel Halk TV'de Müslümanların inançlarıyla dalga geçti!

Atila Sertel Halk TV'de Müslümanların inançlarıyla dalga geçti!

Halk TV'de katılımcı olduğu bir programda Müslümanların inançlarıyla adeta dalga geçen Atila Sertel'in "bunlar tesbihi euro, dolar diye çekmiyorsa adım Atila değil" sözleri büyük tepki çekti

Gündem

23.01.2024, 17:39

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunumuyla yayınlanan Medya Mahallesi programında, bir skandala daha imza atıldı. Atila Sertel, halkın inançlarıyla göz göre dalga geçti.

Daha önce, aynı programın farklı bir bölümünde Ayşenur Arslan, "Fakirlerin yatırım aracı da  şudur; ahiret, cennet, sabır. Onlar da öbür dünyaya yatırım yaptıklarını düşünüyorlar." ifadeleriyle kullanarak halkın inançlarını aşağılamıştı.

İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi Haberi Görüntüle

HEM ALAY ETTİLER HEM DE KAHKAHA ATTILAR

Dün yayınlanan programda bu açıklamalara benzer ifade Ayşenur Arslan'ın konuğu CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den geldi.

CHP'li Sertel, Müslümanların zikir inancıyla adeta alay ederek "Camide tesbih çekerken bile bak samimiyetimle söylüyorum; euro, dolar diye çekmiyorlarsa adım Atila Sertel değil. Arada altın da olabilir. Ama euro, dolar diye çok çeken var." ifadelerini kullandı. Ayşenur Arslan da bu ifadeye kahkaha atarak karşılık verdi.

Serter ve Arslan ikilisinin inançlarla bu şekilde dalga geçmesi sosyal medyada yoğun bir tepkiye neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading