Yandex Metrica

Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı

Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı

Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden ancak mutlu sona Galatasaray'ın ulaşmasıyla birlikte tahmini tutmayan ve sosyal medya hesabından sinkaflı küfürler eden Aastrolog Meral Güven hakkında halkı kin ve aşağılama suçundan soruşturma başlatıldı.

Gündem

27.05.2024, 16:43

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın Konyaspor'u deplasmanda 3-1 yenerel şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından gözler astrolog Meral Güven'e çevrildi.

Son günlerde Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı iddiasında bulunan ve Türkiye Kupası tahminini tutturan Meral Güven'e bazı sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterdi.

Kendisine gelen yorumlara küfürlü cevaplar veren Meral Güven, tepkiler ardından sosyal medya hesaplarını dondurdu. 

FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: 27 ilde 74 şüpheli yakalandı FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: 27 ilde 74 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

MERAL GÜVEN HAKKINDA SORUŞTURMA

Yaşanan bu gelişmelerin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, astrolog Meral Güven hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan dolayı soruşturma başlattı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada ''İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, sosyal medya hesapları üzerinden çok kez paylaşılan ve Astrolog Meral Güven'in yapmış olduğu belirtilen, canlı video kaydında sarf edilen sözler ile ilgili olarak "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan dolayı resmen soruşturma başlatılmıştır.'' denildi.

MHP lideri Bahçeli Özel Harekat Başkanlığına ziyaret etti! MHP lideri Bahçeli Özel Harekat Başkanlığına ziyaret etti! Haberi Görüntüle

''GERİZEKALI MIYIM NEDEN BÖYLE BİR PAYLAŞIM YAPAYIM''

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinin ardından sosyal medyada linç kampanyasına maruz kaldığını ve söz konusu paylaşımları kendisinin yapmadığını belirten Meral Güven, EKOL TV'ye yaptığı açıklamada ''1 haftadır paylaşım yapmıyorum. İnanmayın bu hesaplara, bu hesaplar bize ait değil. Gece ne oldu bilmiyorum, hepsi silinmiş. Ben gerizekalı mıyım? Ben neden öyle bir paylaşım yapayım?" dedi.

DEM'li partilerin canı kayyum çekiyor: Diyarbakır'da belediye kürtçe trafik uyarıları yazdı! DEM'li partilerin canı kayyum çekiyor: Diyarbakır'da belediye kürtçe trafik uyarıları... Haberi Görüntüle

''ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIM PAYLAŞILDI''

Meral Güven, Meral Güven küfürlü videosu hakkında şu açıklamayı yaptı;

“Çıplak fotoğraflarım paylaşıldı, görünce tutamadım kendimi. Alkol aldım. Evet küfür ettim.”

Vikings: Valhalla 4. sezon ne zaman? Vikings: Valhalla bitti mi? Vikings: Valhalla 4. sezon ne zaman? Vikings: Valhalla bitti mi? Haberi Görüntüle

MERAL GÜVEN KİMDİR?

Astrolog Meral Güven, 5 Nisan 1984'te Kayseri'de dünyaya geldi. Güven, 12 yaşından beri astrolojik bakım yapma yeteneğine sahip olduğunu, hatta 7 yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini dile getiriyordu. Yaklaşık 18 yıldır profesyonel olarak inisiyasyonla uğraşan Güven, daha önce 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading