Yandex Metrica

Astrolog Dinçer Güner kimdir? Meral Güven faciasından sonra Dinçer Güner dikkat çekti!

Astrolog Dinçer Güner kimdir? Meral Güven faciasından sonra Dinçer Güner dikkat çekti!

Aylar öncesinden ısrarla Fenerbahçe'nin mucizevi şekilde şampiyon olacağını iddia eden bu görüşüyle sarı lacivertli taraftarları umutlandıran Meral Güven'in tahmini Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla suya düştü. Gözler bu kez Astrolog Dinçer Güner'e çevrildi. Dinçer sosyal medya hesabından Galtasaray'ın şampiyon olacağını aylar öncesinden bildiğini iddia etti.

Gündem

27.05.2024, 09:21

Astrolog Meral Güven iddiası ile uzun süre konuşuldu. Güven 'Fenerbahçe şampiyon olacak' iddiasında bulunmuştu. Galatasaray derbisini Fenerbahçe'nin kazanmasıyla gözler bir kez daha Meral Güven'e çevrilmişti. Spor dünyasında adını duyuran Meral Güven Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası Fenerbahçeli taraftarların hedefindeydi. Şampiyonluk iddiası tutmayan Meral Güven sessizliğe büründü. Ancak bu kez de astrolog Dinçer Güner'in ismi ön plana çıktı.

Şehit Mustafa Cambaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Mustafa Cambaz nerede ne zaman şehit oldu? Şehit Mustafa Cambaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Mustafa Cambaz... Haberi Görüntüle

DİNÇER GÜNER KİMDİR?

Dinçer Güner kendisini astrolog olarak tanımlıyor. Dinçer Güner Galatasaray'ın şampiyon olacağını 4 ay öncesinden bildiğini belirtiyor. Sosyal medya kullanıcıları ise Türkiye'de milyonlarca kişi Galatasaray'ın şampiyon olacağının aylar öncesinden bildiğini, inandığını belirterek bu tahminlere kulak asılmaması gerektiğini belirtiyor. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda son aylarda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ampiyon olma ihtimali vardı. Yüzde 50 oranla bir tahminde bulunmak ve bunun gerçekleşmesinin konuşulacak bir yanı yok. 

Dinçer Güner 4 ay önce 2023-2024 sezonunun Süper Lig şampiyonunun Galatasaray olacağını belirttiğinin ortaya çıkmasının hiçbir değeri yoktur. 

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç oy aldı? Mehmet Büyükekşi'ye kaç oy verildi? TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç oy aldı? Mehmet Büyükekşi'ye kaç... Haberi Görüntüle

MERAL GÜVEN GÜNDEM OLDU?

Meral Güven Fenerbahçe 6 puan gerideyken ve Galatasaray'a şampiyonluk için 1 puan yetiyorken ısrarla Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını belirtmesi ve derbide Fenerbahçe'nin 10 kişiyle kazanması üzerine gündem oldu. Ancak Meral Güven'in de tahmini boşa çıktı. Galatasaray sezonu şampiyon tamamladı. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading