Yandex Metrica

ASKİ 15 ARALIK ANKARA SU KESİNTİSİ, Ankara'da sular saat kaçta gelecek, hangi ilçelerde sular kesilecek?

ASKİ 15 ARALIK ANKARA SU KESİNTİSİ, Ankara'da sular saat kaçta gelecek, hangi ilçelerde sular kesilecek?

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), planlanan su kesintisini duyurdu. Vatandaşlar, su kesintisinden hangi ilçelerin etkileneceğini öğrenmek adına merak içerisinde bulunuyor. Peki 15 Aralık Ankara'da sular saat kaçta gelecek, hangi illerde sular kesilecek?

Gündem

23.01.2024, 21:50

ASKİ 15 ARALIK ANKARA SU KESİNTİSİ, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), yapılacak su kesintisi ile etkilenecek ilçe ve mahalleleri açıkladı. Bu duyuru üzerine, yurttaşlar su kesintisinin ne zaman sona ereceğini araştırmaya başladı. Peki 15 Aralık Ankara'da sularsaat kaçta gelecek, hangi illerde sular kesilecek?

İsveç'teki uyuşturucu baronu davası Türkiye'ye sıçradı! Savcı Rahima Ortaç baronlara yardım ederken yakayı ele verdi! İsveç'teki uyuşturucu baronu davası Türkiye'ye sıçradı! Savcı Rahima Ortaç baronlara... Haberi Görüntüle

Deviremeden devrildi! Biden'ın Erdoğan sözleri tekrar gündem oldu: Darbe ile değil ama... Deviremeden devrildi! Biden'ın Erdoğan sözleri tekrar gündem oldu: Darbe ile... Haberi Görüntüle

ASKİ 15 ARALIK ANKARA SU KESİNTİSİ

ASKİ 15 Aralık Ankara'da su kesintisi olacak ilçeleri açıkladı. Aşağıda yer alan linke tıklayarak Ankara'da hangi mahallelerde suların kesileceğini öğrenebilirsiniz.

target="_blank">ANKARA GÜNCEL SU KESİNTİSİ SORGULAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading