Yandex Metrica

Asker ve polis düşmanları yine devrede! Yardım taşıyan şoförü arayıp 'Asker bizi koruyamadı' diye röportaj ver dediler

Asker ve polis düşmanları yine devrede! Yardım taşıyan şoförü arayıp 'Asker bizi koruyamadı' diye röportaj ver dediler

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası bütün Türkiye yardım için son enerjisine kadar seferber olurken Türkiye düşmanları yine devreye girdi. Bir kamyon şoförü çektiği videoda birinin kendisini arayarak, 'Asker polis beni koruyamadı diye röportaj ver' dediğini söyledi.

Gündem

05.05.2024, 17:50

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye ve dünya deprem bölgesine yardım etmek için seferber oldu. 

İnternet ücretsiz oluyor: TÜRKSAT ile anlaşma imzalandı İnternet ücretsiz oluyor: TÜRKSAT ile anlaşma imzalandı Haberi Görüntüle

BİR TARAFTA MİLLET BİR TARAFTA MİLLET DÜŞMANLARI 

Dünyanın dört bir yanından yardımlar gelirken devlet ve millet tüm kurumları ile enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için seferber oldu. 

Yeni haftanın ilk gününde hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Aşırı sıcaklara dikkat! Yeni haftanın ilk gününde hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Aşırı... Haberi Görüntüle

'ASKER POLİS BENİ KORUYAMADI DİYE RÖPORTAJ VER'

Deprem bölgesine akın akın yardımlar gelirken bir grup hain, Türk askeri ve polisini hedef aldı. 

30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi 30 yaşında öğrenciler için bitti mi? 30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi... Haberi Görüntüle

TÜRK ASKERİNİ HEDEF ALDILAR 

Bölgeye yardım taşıyan bir kamyon şoförü çektiği videoda birilerinin kendisini aradığını ve 'Asker polis beni koruyamadı diye röportaj ver' diyerek yalan söylemesini istediğini belirtti. 

Söz konusu videoda sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, vatandaşlar konunun üzerine gidilmesi gerektiğini beyan etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading