Yandex Metrica

Artvin'de yük gemisi karaya oturdu ekipler seferber oldu

Artvin'de yük gemisi karaya oturdu ekipler seferber oldu

Artvin Hopa ilçesinde bir kuru yük gemisi şiddetli fırtına nedeniyle karaya oturdu. Karaya oturan gemideki mürettebatın tahliyesi için AFAD, Sahil Güvenlik, AKUT, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çalışma başlattı.

Gündem

10.02.2024, 17:09

Hafta sonundan itibaren Türkiye'yi etkisi altına alan sağanak ve fırtına hayatı felç etti. Kuvvetli yağış ve fırtına sebebiyle birçok şehirde çatılar uçtu, ağaçlar ve direkler devrildi evlerin yanı sıra iş yerlerini su bastı. İskenderun'da kara ile deniz birleşirken fırtınadan dolayı iki kişi hayatını kaybetti. Fırtınadan etkilenen illerden biri de Artvin oldu.

Türkiye'den İsrail güçlerinin saldırısına uğrayan gazetecilere destek: 'Bu mücadelede yanlarında olacağız' Türkiye'den İsrail güçlerinin saldırısına uğrayan gazetecilere destek: 'Bu mücadelede yanlarında... Haberi Görüntüle

ARTVİN'DE YÜK GEMİSİ KARAYA OTURDU

Artvin Hopa'da fırtına nedeniyle bir kuru yük gemisi dalgalara dayanamayarak önce kıyıya sürüklendi, ardından karaya oturdu. Karaya oturan gemideki mürettebatın tahliyesi için AFAD, Sahil Güvenlik, AKUT, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çalışma başlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Mah-ı Muharrem Oruç Açma Lokması' programına katıldı: Birlikteliğimizi kimse bozamaz Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Mah-ı Muharrem Oruç Açma Lokması' programına katıldı: Birlikteliğimizi... Haberi Görüntüle

MÜRETTEBAT KURTARDILDI

Mürettebat, gemiyle kara arasında kurulan zipline (İki nokta arasında çelik halatlar ve makara üzerinden, kullanıcıların emniyet kemeriyle bir noktadan diğer noktaya kayması) sistemiyle kıyıya çıkarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading