Yandex Metrica

Aranan FETÖ'cüler Almanya'daki cenazede buluştu

Aranan FETÖ'cüler Almanya'daki cenazede buluştu

Fetullahçı Terör Örgütü'nü kuran 14 isimden biri olan 'Karanlık Kurul' üyesi Mehmet Ali Şengül'ün Almanya'daki cenaze töreni, 'kırmızı bülten' toplantısına dönüştü!

Gündem

04.04.2024, 16:23

FETÖ’yü kuran 14 isimden birisi olan ve Almanya’da koronadan ölen Mehmet Ali Şengül’ün Hanau’daki cenaze törenine kırmızı kategoride aranan çok sayıda FETÖ’cü katıldı. Avrupa imamı Abdullah Aymaz, Güney Afrika imamı Necdet İçel ile Gülen’in Almanya temsilcisi Ercan Karakoyun cenazedeydi. FETÖ’nün kurucu kadrosundan Mehmet Atalay ile Bahattin Karataş, Samanyolu TV’nin yöneticilerinden Hüseyin Yağmur, örgütün İsrail sorumlusu Harun Tokak, eski Zaman gazetesi editörü Veysel Ayhan da cenazeye katılan diğer FETÖ’cülerdi.

Mehmet Ali Şengül, FETÖ elebaşının veliahdı olarak gösteriliyordu. 

Hanau Mezarlığı'nda önceki gün düzenlenen tören adeta mafya toplantısını andırdı. FETÖ elebaşlarının boy gösterdiği cenaze töreni, terör örgütü üyelerinin Avrupa'da istedikleri gibi dolaşabildiklerini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Kırmızı bültenle aranan FETÖ yöneticilerinden Abdullah Aymaz, Almanya'daki törende boy gösterdi.

Alman polisinin sıkı koruması altında gerçekleştirilen tören, FETÖ medyası üzerinden de canlı olarak yayınlandı. Alman istihbarat birimlerinin özel koruma sağladığı örgüt, 'Karanlık Kurul' üyesi Mehmet Ali Şengül'ün cenazesi yoluyla yine propaganda yapma fırsatı buldu. Cenaze için mesaj yayınlayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, takipçilerini yine rüyalarıyla avuttu. Şengül'ün öleceğini 10 gün önce rüyasında gördüğünü savunan Gülen, "Demek ki Cenab-ı Hak beni yavaş yavaş onun yokluğuna alıştırmış” dedi. 

Kırmızı listede aranan firari FETÖ’cü Şengül, 10 milyon lira ödülle aranıyordu. Mehmet Ali Şengül, FETÖ’nün Türkiye’deki kumpas operasyonlarını koordine edip yöneten 'Başyüceler' ya da 'İstişare Heyeti' olarak da bilinen 'Karanlık Kurul' içerisindeydi. Gülen’in veliahtı olarak görülen Şengül, Mustafa Özcan ile liderlik için çekişen isimler arasındaydı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading