Yandex Metrica

Antalya'da ırmaklar taştı, tarlalar ve yollar göle döndü

Antalya'da ırmaklar taştı, tarlalar ve yollar göle döndü

Meteoroloji'nin turuncu kodla uyardığı Antalya'da şiddetli yağmurun ardından yollar göle dönerken ırmaklar taştı, restoranları ise su bastı.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Adıyaman ve Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükselirken benzer görüntüler Antalya'dan geldi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, deprem bölgesi ve çevre illerde kuvvetli yağıştan dolayı ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve fırtınaya karşı uyarılarda bulundu.

Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Google haritalarda dikkat çeken detay! Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Google... Haberi Görüntüle

IRMAK TAŞTI RESTORANALR SU ALTINDA KALDI

Antalya'nın Serik ilçesinde dün akşam ve gece saatlerinde yağan yağmurun etkisi gün ağarınca ortaya çıktı. Belkıs Mahallesi'nde iki gündür süren yağmurda Köprüçayı Irmağı'nın taşması ile restoranlar su altında kaldı.

Chery Türkiye'de fabrika kuracak mı? Chery Türkiye'de yatırım yapacak mı? Chery Türkiye'de fabrika kuracak mı? Chery Türkiye'de yatırım yapacak mı? Haberi Görüntüle

''HER YIL BU ŞEKİLDE OLUYOR''

Mahalle sakinlerinden Mustafa Ünal, yaptığı açıklamada "Bölgemizde bulunan ırmak taştı, restoranı sular basmış durumda. Yukarılara aşırı yağış olduğu zaman her yıl bu şekilde oluyor. Meteoroloji de bu konuda uyarı yapmıştı ama yine de su bastı." dedi.

Milyonluk araçlar kaderine terk edildi: 20 yıldır bekleyen var Milyonluk araçlar kaderine terk edildi: 20 yıldır bekleyen var Haberi Görüntüle

KARPUZ EKİLİ SERAYI SU BASTI

Karpuz ekili serasını su basan Kerim Top ise, "Mezbaha kenarında bulunan dere her yıl taşmaktadır. Her zaman zarar görüyoruz. Şu an seralarda karpuz ekili ama su bastı. Yetkililerden isteğimiz bu derelerin temizlenmesi. Yılda bir zarara uğruyoruz. Araziye karpuz ekildi, orayı da su götürdü. Yaklaşık 150 bin lira zararımız var." şeklinde konuştu.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading