Yandex Metrica

Ankara'da 4 önemli konuğu ağırlayacak! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi

Ankara'da 4 önemli konuğu ağırlayacak! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi

Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı önümüzdeki günlerde yoğun diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ve Yunanistan Başkanı Miçotakis ve Mısır lideri Sisi'yi ağırlamaya hazırlanıyor.

Gündem

15.04.2024, 00:43

Zorlu seçim sürecini geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, yoğun diplomasi trafiğine kaldığı yerden devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslenecek! 15 Temmuz destanında düzenlenecek programlar belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslenecek! 15 Temmuz destanında düzenlenecek programlar belli... Haberi Görüntüle

PUTİN ANKARA'NIN KONUĞU OLACAK

Daha önce şubat ayında Türkiye’ye yapacağı ziyareti erteleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, nisan ayında Türkiye'ye gelmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu olması bekleniyor. Erdoğan ve Putin arasındaki görüşmede iki ülke ilişkilerinin yanı sıra Rusya-Ukrana savaşı ve tahıl koridorunun ele alınması bekleniyor. Ayrıca İsrail'in Gazze saldırılarının da masaya yatırılması bekleniyor.

MEB duyurdu: LGS tercih sonuçları açıklandı MEB duyurdu: LGS tercih sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

SİSİ TÜRKİYE'YE GELİYOR

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi’nin de bu ay içerisinde Ankara’ya ziyarette bulunması planlanıyor. Hatırlanacağı gibi 12 yıllık aradan sonra şubat ayında Mısır'ın başkenti Kahire’ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi’yi Türkiye’ye davet etmişti. Mısır lideri davet için “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki nisan ayında Türkiye’yi ziyaret etme davetine cevap vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı 12.500 TL mi oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük... Haberi Görüntüle

ALMAN LİDER GELİYOR

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ise nisan ayının sonunda Türkiye’ye ilk ziyaretini gerçekleştirecek. Steinmeier’in ziyareti, 10 yıl aradan sonra cumhurbaşkanı düzeyindeki yapılan ilk ziyaret olması bakımından önem taşıyor.

İsveç'teki uyuşturucu baronu davası Türkiye'ye sıçradı! Savcı Rahima Ortaç baronlara yardım ederken yakayı ele verdi! İsveç'teki uyuşturucu baronu davası Türkiye'ye sıçradı! Savcı Rahima Ortaç baronlara... Haberi Görüntüle

MİÇOTAKİS DE GELECEK

Mayıs ayında ise, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz yıl aralık ayında Yunanistan’a yaptığı ziyaretle iki ülke ilişkilerinde bahar dönemini başlatmıştı.

30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi 30 yaşında öğrenciler için bitti mi? 30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi... Haberi Görüntüle

IRAK VE ABD ZİYARETLERİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 22 Nisan’da Irak’a, 9 Mayıs’ta da Amerika Birleşik Devletleri’ni ziyaret etmesi bekleniyor. Erdoğan’ın Irak ziyaretinde terörle mücadele ve kalkınma yolu projesi ele alınacak. ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmede ise F-16 süreci ve Türkiye’nin F 35 projesi için ödediği 1.4 milyar doların iadesi, terörle mücadele, İsrail’in Gazze’ye saldırılarının durdurulması ve iki devletli çözüm konuları masaya yatırılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading