Yandex Metrica

Ankara kıyameti yaşadı! Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu'nun izinden gidip şehir dışına çıktı

Ankara kıyameti yaşadı! Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu'nun izinden gidip şehir dışına çıktı

Ankara, 2 gündür yoğun yağış ile mücadele ediyor. Yağış etkisiyle derenin taştığı başkentte hayat felç oldu. Mansur Yavaş ise Eskişehir'e giderek konu ile alakasız bir bildiri yayımladı.

Gündem

23.01.2024, 19:24

Ankara'nın Altındağ ilçesindeki Tatlar Deresi, yoğun yağışla birlikte taştı. Selin etkisiyle savrulan araçlar yerinden oynarken, ağaçlar da kırıldı.

İl genelindeki kapalı hava nedeniyle kent bir süreliğine karanlığa gömülürken, yağış sonrasında sular yükseldi.

Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 16 ilde 59 gözaltı Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 16 ilde 59 gözaltı Haberi Görüntüle

"BAŞKENTE DENİZ GELDİ"

Su baskınlarının yaşanmasıyla birlikte vatandaşlar yolun karşısına geçmekte güçlük yaşadı. Ankaralılar bu durumu "Başkente deniz geldi" şeklinde yorumladı.

Dikmen, Keçiören, Etimesgut ve Balgat'ta da bazı ağaçlar devrildi, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Türkiye'de 3.500 yıllık tablet bulundu: Üstünde yazanlar devrin ekonomisine ışık tuttu Türkiye'de 3.500 yıllık tablet bulundu: Üstünde yazanlar devrin ekonomisine ışık... Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ ESKİŞEHİR'DEN BİLDİRİ YAYINLADI

Ankara bir anda sel felaketiyle karşı karşıya kalırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Eskişehir'deydi.

Sel ile mücadele eden kentin belediye başkanının o saatlerde farklı bir konu üzerinden bildiri yayınlaması vatandaşın tepki göstermesine yol açtı.

Dağın zirvesinde gizemli mumya! 22 yıl önce kaybolan dağcı olduğu düşünülüyor Dağın zirvesinde gizemli mumya! 22 yıl önce kaybolan dağcı olduğu... Haberi Görüntüle

ESKİ TWEETLERİ ORTAYA ÇIKTI

Mansur Yavaş'ın Ankara felaketi yaşarken şehir dışına çıkmasının ardından eski tweetleri ortaya çıktı. Yavaş, söz konusundaki tweetinde 2017'deki sağanak yağışın ardından, "Yetkililer az sonra Avrupa'dan yağmur, sel baskını fotoğraflarını yayınlar ve 'orada da oluyor' vs savunmalarına başlar. Ne faydası varsa.." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading