Yandex Metrica

Aniden bastırdı vatandaşlar kaçacak delik aradı! Mayıs ayında gökten yağanlar vatandaşları şoke etti!

Aniden bastırdı vatandaşlar kaçacak delik aradı! Mayıs ayında gökten yağanlar vatandaşları şoke etti!

Mayıs ayına girdiğimiz bu son günlerde soğuk hava etkisini devam ettirirken 4 şehirde gökten yağanlar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Gündem

23.05.2024, 17:25

Bugün Ankara, Eskişehir, Kars ve Bilecik'te öğleden sonra bastıran ve şiddetini artıran dolu vatandaşları zor durumda bıraktı. 

Türkiye onu 'sapık sucu' olarak tanıdı! Bağcılar'daki çocuk istismarcısı caninin savunması pes dedirtti! Türkiye onu 'sapık sucu' olarak tanıdı! Bağcılar'daki çocuk istismarcısı caninin... Haberi Görüntüle

YAĞIŞLI HAVA YURTTA ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, (Muğla hariç) Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, (Erzurum hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

Yapılan değerlendirmeye göre; Yağışların, Marmara ve Ege'nin doğusu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Düzce, Zonguldak ve Isparta çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu Bölgesinde toz taşınımı etkili olacak. 

Hakkari Belediyesi'ne kayyım atandı! DEM Partili eş başkan görevden alındı Hakkari Belediyesi'ne kayyım atandı! DEM Partili eş başkan görevden alındı Haberi Görüntüle

4 İLDE DOLU YAĞDI 

Bugün ayrıca öğle saatlerinde 4 şehirde başlayan dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. 

4 Haziran Antalya'da orman yangını nerede, hangi mahallede çıktı? Antalya orman yangını söndürüldü mü? 4 Haziran Antalya'da orman yangını nerede, hangi mahallede çıktı? Antalya... Haberi Görüntüle

ANKARA

Ankara'nın Polatlı ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle ekili tarım arazilerinde hasar oluştu. İlçedeki sağanak nedeniyle de bazı mahallerde sel meydana geldi. Taşkın ve su baskınları nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Adana'da orman yangını! Ekipler karadan ve havadan müdahale ediyor Adana'da orman yangını! Ekipler karadan ve havadan müdahale ediyor Haberi Görüntüle

KARS

Kars'ta sağanak sonrası dolu etkili oldu. Aniden bastıran ve şiddetini artıran dolu nedeniyle sürücüler ile vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler, araçlarının üzerini battaniye ve kartonla örterek doludan korumaya çalıştı.

Seyir halindeki sürücüler ise araçlarını en yakın akaryakıt istasyonlarındaki çatı altlarına çekti. Dolu nedeniyle ağaç dalları kırıldı, bazı noktalarda su birikintileri oluştu.

Daltonlar suç örgütüne baskın! Hepsi teker teker paketlendi Daltonlar suç örgütüne baskın! Hepsi teker teker paketlendi Haberi Görüntüle

BİLECİK

Bilecik'in Söğüt ilçesi ve köylerinde aniden bastıran şiddetli yağış yerini doluya bırakınca vatandaşla neye uğradığını şaşırdı. İlçeye bağlı Çaltı ve Yakacık'ta şiddetli dolu yağışı etkili olurken bazı seralarda hasar oluştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading