Yandex Metrica

Ambulansa yol vermeyen trafik magandaları her yerde aranıyor! Bakan Koca: Yasa peşlerinde

İstanbul’da bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulansın önünü iki şahıs kesti. Zorla ambulansın içini görmek istediler. Ambulans şoförü, hastayı şahıslara göstermek zorunda kaldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin konuşuğu olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, açıklamasında ''İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

11.06.2024, 18:22

Türkiye'de trafik magandaları hemen hemen her gün yeni bir skandal imza atıyor. Adres bu kez İstanbul Kadıköy'dü. Türkiye'nin konuştuğu olay dün öğle saatlerinde meydana geldi.

İstanbul'un Kadıköy'de motosikletli iki kişi, siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durdurdu.

“Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz" diyen şehir magandaları ambulansın içindeki hastayı görmek istediklerini söyledi.

Çeşme'deki orman yangınından kahreden haber! Feci şekilde can verdiler Çeşme'deki orman yangınından kahreden haber! Feci şekilde can verdiler Haberi Görüntüle

''HASTA OLDUĞUNA İNANMIYORUZ''

Siren çalarak hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan ambulans şoförü ile tartışmaya başlayan trafik magandaları, “Biz bu ambulansta hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek içerde bulunan hastayı görmek istedi.

Motosikletli eşkıyaların yüzünden bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü kapıyı açarak hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı. Ambulansın içindeki sedyede yatan hastayı gören iki eşkıya, ikna olduktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Meclis'te tansiyon yükseldi: Adil Karaismailoğlu'ndan DEM'li vekile sol kroşe Meclis'te tansiyon yükseldi: Adil Karaismailoğlu'ndan DEM'li vekile sol kroşe Haberi Görüntüle

O ANLAR KAMERADA

Kask takmayan ve trafikte seyir halinde olan ambulansın önünü kesen magandaların o anları şoför tarafından kayda alındı. Sös konusu görüntüler, sosyal medyada yayılınca kullanıcılar iki şahsın bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istedi.

Crowdstrike nedir? Microsoft neden çöktü? Türkiye'de hangi sektörlerde işlemler durdu? Crowdstrike nedir? Microsoft neden çöktü? Türkiye'de hangi sektörlerde işlemler durdu? Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA: İNSANLIK GÖREMEYECEKSİNİZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin konuşuğu olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, açıklamasında ''İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde.'' ifadelerini kullandı.


Habere Tepki Ver

1

2

0

0

1

0

0

2

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading