Yandex Metrica

Altılı Masa'nın İzmir buluşmasında dikkat çeken kare! Bir tek o isim yoktu

Altılı Masa'nın İzmir buluşmasında dikkat çeken kare! Bir tek o isim yoktu

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlediği "İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi"nin "Millet İttifakı Genel Başkanları Buluşması" oturumunda bir detay gözlerden kaçmadı. Oturumda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in olmaması dikkat çekti.

Gündem

23.01.2024, 20:36

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya geri dönmesiyle son bulan adaylık krizinin ardından Millet İttifakı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladı. Ancak o günden beri Altılı Masa'daki liste gerginliği başta olmak üzere birçok konuda anlaşmazlık yaşayan ve kriz üstüne kriz çıkaran parti liderleri, dün akşam İzmir'de bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlediği "İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi"nin "Millet İttifakı Genel Başkanları Buluşması" oturumunda bir detay gözlerden kaçmadı.

Kadir Ezildi ne ameliyatı oldu? Kadir Ezildi neden ameliyat oldu? Rahatsızlığı, hastalığı ne? Kadir Ezildi ne ameliyatı oldu? Kadir Ezildi neden ameliyat oldu?... Haberi Görüntüle

BEŞ PARTİ LİDERİ DE KATILDI

İzmir'de düzenlenen oturuma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

Altılı Masa'da yer alan beş partinin genel başkanı, burada katılımcılara seslendi ve projelerinden bahsetti.

Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü başıboş köpek sorununu 1932'de nasıl çözdü? İşte Resmi Gazete'de yayınlanan karar Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü başıboş köpek sorununu 1932'de... Haberi Görüntüle

BİR TEK AKŞENER KATILMADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener toplantıya katılmadı. Merak Akşner'i İYİ Parti'yi genel başkan yardımcısı Ümit Özlale temsil etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading