Yandex Metrica

Altılı Masa'nın 7. ortağı PKK etkinliğinde! Seçimler üzerinden Öcalan'a selam gönderdi

Altılı Masa'nın 7. ortağı PKK etkinliğinde! Seçimler üzerinden Öcalan'a selam gönderdi

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu olan HDP'nin vekili Sezai Temelli, Almanya'da düzenlenen, PKK paçavraları ile donatılan ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük naralarının atıldığı sözde Nevruz etkinliğine katılarak seçimde iktidarı göndereceklerini öne sürüp Öcalan'a selam gönderdi.

Gündem

23.01.2024, 22:20

14 Mayıs seçim tarihinin Resmi Gazete'de de yayımlanmasıyla birlikte siyasi partiler, seçimlere kısa bir süre kalan ittifak çalışmalarını hız kazandırmaya başladı. Terör örgütü PKK'nın 'gizliden' destek verdiği Altılı Masa, aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçti.

Kılıçdaroğlu'na ilk tebrik ise HDP'den geldi. HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, CHP liderini genel merkeze beklediklerini söyledi.  İYİ Parti kanadı ise HDP ile yan yana görünmemek adına, HDP'nin masadaki varlığını reddetti.

Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni bölümü ne zaman? Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni... Haberi Görüntüle

"HDP'LİLERDE BİZİM SEÇMENİMİZ"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyaret etmesine destek vererek, "HDP'liler de bizim seçmenimiz. HDP'nin var olma hakkını tanıyoruz" dedi. 

Lokum dağıtır gibi eşe-dosta makam koltuğu: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Veli Ağababa'ya torpil kıyağı Lokum dağıtır gibi eşe-dosta makam koltuğu: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA'NIN 7. ORTAĞI ALMANYA'DA PKK ETKİNLİĞİNDE

Altılı Masa'nın 7. ortağı HDP'nin vekili Sezai Temelli, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen, PKK paçavraları ile donatılan ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük naralarının atıldığı sözde Nevruz etkinliğine katıldı.

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

 TERÖRİSTBAŞI ÖCALAN'A SELAM GÖNDERDİ

HDP'li vekil Temelli, zafer işareti yaparak geldiği kürsüde, seçimde iktidarı göndereceklerini iddia ederek teröristbaşı  Öcalan'a selam gönderdi.

Temelli skandal açıklamasında, "Artık zamanıdır. Bu köhne düzenden, bu sistemden bu iktidardan kurtulma zamanıdır. Bu düzeni değiştirecek bir yolumuz var. Bize bu yolu açan bizi oluşturan sayın Abdullah Öcalan'a da selam olsun" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading