Yandex Metrica

Alman DW'nin algı operasyonu elinde patladı! 'Tatile gidemiyoruz' diyen gencin Dubai'deki fotoğrafları ortaya çıktı

Alman DW'nin algı operasyonu elinde patladı! 'Tatile gidemiyoruz' diyen gencin Dubai'deki fotoğrafları ortaya çıktı

Türkiye'de bir çok yalan ve algı operasyonu içeren haberlere imza atan Alman kanal DW'nin röportajında konuşturduğu gençlerin 'tatile gidemiyoruz' yalanı çok geçmeden ortaya çıktı. Genç kızın Instagram hesabında Dubai'den boy boy kareleri olduğu ortaya çıktı.

Gündem

05.03.2024, 09:22

Türkiye'deki birçok yalan, algı ve provokasyon içerikli haberlere imza atan Alman kanal DW, yine bir yalan habere imza attı. 

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

'GEÇİNEMİYORUZ' YALANI

Tatile gidemeyen öğrenciler: İstanbul | Bizim işimiz tatil yapanları izlemek" başlıklı belgeselde kanala röportaj veren birkaç genç, Türkiye'deki hayat pahalılığından ve geçinemediklerinden dert yandı.

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM HESABI ELE VERDİ

Videoda konuşanlardan biri olan Almira Ortaç isimli genç kadın, tatil yapmanın bile çok maliyetli olduğunu, Radyo ve Sinema bölümü okuduğunu ve biz diznin yapım ekibinde yer aldığını söyledi. 

Ancak genç kadının sözlerinin yalan olduğu çok geçmeden ortaya çıktı. Ortaç'ın Instagram hesabından paylaştığı  Dubai gezisinden fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. 

Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Haberi Görüntüle

YAKALANDI HESABINI KAPATTI

Almira Ortaç'ın deşifre olmasının ardından gelen tepkiler üzerine instagram hesabını ve fotoğraflarını erişime kapatması dikkat çekti.

Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya çıktı Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya... Haberi Görüntüle

KARTEPE'DE KAYAK YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Videoda konuşan gençlerden bir diğeri ise can kurtaran olarak çalışan Ömer Semiz. Tatil yapmak istediğini ancak bunun mümkün olmadığını söyleyen Semiz'in de sosyal medyada tatil fotoğrafı paylaştığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading