Yandex Metrica

Alman Bild gazetesi Altılı Masa'nın vaatlerini gördükten sonra Kılıçdaroğlu'na övgüler sıraladı!

Alman Bild gazetesi Altılı Masa'nın vaatlerini gördükten sonra Kılıçdaroğlu'na övgüler sıraladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık sürecinde Avrupa'ya yönelik mesajlarını dikkate alan Almanya merkezli Bild gazetesi bir haberinde Kılıçdaroğlu'na methiyeler dizdi.

Gündem

04.04.2024, 09:07

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyor. Altılı Masa'da çıkan büyük tartışmalar sonucu Kılıçdaroğlu adaylığını açıklamıştı. 

29 kişi hayatını kaybetmişti! İşçilerin patronu savunmasını yaptı: İhmalim yok! 29 kişi hayatını kaybetmişti! İşçilerin patronu savunmasını yaptı: İhmalim yok! Haberi Görüntüle

BATI MEDYASI KILIÇDAROĞLU'NA ÖVGÜLER YAĞDIRDI 

Reklam kampanyasını başlatan Kılıçdaroğlu, bir yadan vatandaşa hitap etmeye çalışırken bir yandan da Avrupa'ya mesaj vermeye devam ediyor. 

Kılıçdaroğlu'nun Avrupa'ya verdiği net vaatler ise kamuoyunda tepkiyle karşılanırken Avrupalılar tarafından takdir ediliyor. 

MİT'ten PKK operasyonu: Teröristlerin sözde istihbarat hücresi çökertildi MİT'ten PKK operasyonu: Teröristlerin sözde istihbarat hücresi çökertildi Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU TÜRK HALKINA DEĞİL AVRUPA'YA VAAT VERMİŞTİ 

PKK ve uzantılarının Türkiye ve sınır hattındaki yuvalanmalarına karşı son yıllarda verilen büyük mücadelelerden sonra yumuşama dönemi vaat edilirken, bir yandan da HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve Gezi Parkı tutuklusu Osman Kavala'nın serbest bırakılacağı belirtiliyor.

Türkiyenin en önemli kazanımları olan Doğu Akdeniz ve Karadeniz'deki enerji alanlarında atılan adımlara ilişkin de sondaj ve arama faaliyetlerinin maliyet hesaplamaları bahane edilerek sonlandırılması CHP'liler tarafından son dönemde dillendiriliyor.

Diğer yandan Ukrayna-Rusya savaşında tarafsız kalma konusundaki eleştirileri kamuoyunda gündeme gelmişti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, savaşta tarafsız kalmak yerine Rusya karşısında tavır almak gerektiğini söylemişti.

Avrupa'ya ardı ardına vaat veren Kılıçdaroğlu bu vaatlerin ardından Batı medyasında Kılıçdaroğlu'na ilişkin olumlu haberler çıkmaya başladı.

Almanya merkezli Bild gazetesi, Kılıçdaroğlu'nu manşete taşıdı. "Bu adam Erdoğan için ne kadar tehlikeli?"  başlıklı haberde, Kılıçdaroğlu'nun iktidar değişimini İstanbul seçimleri ile başlattığı belirtildi.

Başıboş köpeklere yönelik kanun teklifi komisyonda! CHP, DEM ve İYİ Parti'den ortak provokasyon! Acılı anne ve babanın üzerine yürüdüler Başıboş köpeklere yönelik kanun teklifi komisyonda! CHP, DEM ve İYİ... Haberi Görüntüle

BU ADAMIN DAYANMA GÜCÜ VAR 

Kılıçdaroğlu'nun anketlerde önde olduğu öne sürülen haberde şu sözlere yer verildi: 

Bu adamın dayanma gücü var! Uzun yıllar ve sayısız yenilginin ardından Kemal Kılıçdaroğlu artık kendisini Türkiye'de muhalefetin cumhurbaşkanı adayı olarak kabul ettirdi.

Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yarışıyor ve aslında 20 yıllık iktidardan sonra İslamcı-muhafazakar devlet başkanının yerini alabilir: Mevcut anketlerde Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın oldukça önünde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading