Yandex Metrica

Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen telefonu anlattı: Benim ilk önce bir sesim gitti

Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen telefonu anlattı: Benim ilk önce bir sesim gitti

Katıldığı bir televizyon programında gündemi değerlendiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadele konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisine gelen telefon görüşmesini anlattı.

Gündem

15.05.2024, 13:54

Mayıs ayında yapılan seçimlerin ardından görevi Süleyman Soylu'dan devraldıktan sonra canla başla çalışan ve hemen hemen her gün birkaç operasyona imza atan Ali Yerlikaya bu anları sosyla medyadan paylaşarak kamuoyuna detaylı bilgi veriyor.

Dün akşam da CNN Türk ekranlarında gazeteci Ahmet Hakan'ın konuğu olan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gündemi değerlendirirken dikkat çeken bir anısından bahsetti.

Bakanlık haberini telefonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrendiğini anlatan Yerlikaya, dikakt çeken ifadeler kullandı.

Eli kanlı terör örgütleriyle olan mücadelenin devam ettiğini belirten Bakan Yerlikaya, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi motive eden bir cümlesi var. Son terörist etkisiz hale getirilene kadar durmak yok.'' dedi.

The Boys 4. sezon 9. bölüm ne zaman? The Boys 4. sezon bitti mi? The Boys 4. sezon 9. bölüm ne zaman? The Boys... Haberi Görüntüle

''SERDEN GEÇMEYE VAR MISIN''

''Görev bildirilmesiyle ilgili bir anımı anlatayım.'' diyen Yerlikaya, şunları kaydetti; ''Bir telefon geldi. Direk şunu söyledi: 21 yıldır PKK ile mücadelemiz var. Bitirme noktasına geldik. Dağdaki eşkıya diyor. Cumhurbaşkanımız hiçbir zaman rakam vermiyor. 'Son terörist etkisiz hale getirilene kadar bölücü örgütüne nefes aldırmayacaksınız ve bu işi bitireceksiniz. Organize suç örgütleri, zehir tacirleri ve göçle mücadele çok büyük bir sorumluluk. Gece gündüz demeden anadan, babadan, yardan, serden geçmeye var mısın' dedi.''

''BENİM BİR SESİM GİTTİ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden sonra bir an sesinin gittiğini belirten Bakan Yerlikaya, ''Benim bir sesim gitti başta. Ben de 'Allah'ın yardımı üzerimizde olur. Desteğiniz hep bakanlığımız üzerine olursa biz elimizden geldiğince bu işi yapmaya gayret ederiz. Allah bizi size mahcup etmesin' dedim.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading