Yandex Metrica

Ali Babacan'dan Abdullah Gül ile ilgili flaş açıklamalar! 'Partimizle bir ilişkisi yok'

Ali Babacan'dan Abdullah Gül ile ilgili flaş açıklamalar! 'Partimizle bir ilişkisi yok'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kayseri’de bir düğün salonunda, parti mensupları ile bir araya geldi. Babacan, Abdullah Gül ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, 'Kendisi aktif siyasette olmayacağını söyledi. Partimizle bir ilişkisi yok' dedi.

Gündem

27.01.2024, 21:46

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kayseri’de bir düğün salonunda, parti mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Babacan önemli açıklamalarda bulundu.

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

ABDULLAH GÜL İLE GÖRÜŞÜP GÖRÜŞMEDİĞİ SORULDU

Yaklaşık iki yıl geçen partinin örgütlenme süreciyle ilgili bilgi veren Babacan’a, Abdullah Gül ile görüşüp görüşmediği soruldu.

Babacan, şu ifadeler ile yanıt verdi:

“İnsani ilişkilerimiz sürüyor. 3-4 ayda bir oturup ev sohbeti yapıyoruz. Hem bir siyasetçi hem de bir devlet adamı olarak tecrübelerini önemsiyorum. Tecrübelerinden istifade ediyoruz.

2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı öğretmen sınv görevi ücreti ne kadar? 2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek... Haberi Görüntüle

'KENDİSİ AKTİF SİYASETTE OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ'

''Kendisi aktif siyasette olmayacağını söyledi. Dolayısıyla partimizle formel ya da informel bir ilişkisi yok. Partimiz kurulurken fikri desteğini verdi, yeni bir partinin Türkiye için çok gerekli olduğunu ifade etti.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading