Yandex Metrica

Ali Babacan ağzından kaçırdı: Canlı yayında 'Sayın FETÖ' ve 'Sayın Gülen' dedi!

Millet İttifakı'nın küçük ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP'nin fonladığı Halk TV'de, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile girdiği 'FETÖ' polemiğiyle ilgili konuştu. Babacan, İnce'nin iddialarının asılsız olduğunu söylerken ağzından FETÖ elebaşı için "Sayın Gülen ve Sayın FETÖ" ifadeleri çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Yedili Masa'ya eleştirilerde bulunmuş ve masanın FETÖ'nün ortağı olduğunu söylemişti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, fondaş Halk TV'de katıldığı canlı yayında İnce'nin iddialarının asılsız olduğunu söylerken skandala imza attı.

Babacan, FETÖ elebaşı için "Sayın Gülen ve Sayın FETÖ" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

AĞZINDAN KAÇIRDI

Babacan'ın konuyla ilgili konuşması şöyle:

"FETÖ iddiaları... Bunların tamamı yalan iddialar. Yıllardır bu işin içinde olan insanlar olarak,

Sayın FETÖ'nün

pardon sayın İnce'nin iddiaları bugün mü aklına geliyor? Elindeki iddialar ne merak ediyorum. Sosyal medyada kendisiyle ilgili dolaşan videolar var.

Sayın Gülen

ile ilgili güzellemeler yaptığı bir sürü videolar var. 17-25 Aralık'tan sonra da neler söylediği videolar var. İddiasını ispat edemeyene müfteri deniyor biliyorsunuz. Koysun ortaya bir şey."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading