Yandex Metrica

Algıları KGM boşa çıkarttı! Paramparça olan yol Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda değil

Algıları KGM boşa çıkarttı! Paramparça olan yol Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda değil

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin şiddetini gösteren görsellerden biri olan  Adıyaman-Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu'nun üzerindeki yıkıntı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı aleyhine provokasyon çabasında olan hesaplar tarafından paylaşıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü ise Twitter'da bir açıklama yaparak söz konusu yolun KGM sorumluluğunda olmadığını aktardı ve algı çalışmalarını boşa çıkarttı. KGM'nin cevabının ardından Onedio, ilgili paylaşımını sildi.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Kahramanmaraş'ta neydana gelen ve asrın felaketi olarak tanımlanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler birçok yapıda ciddi hasarlar meydana getirdi. 

İlk depremin merkez üssü olan Pazarcık ilçesi sınırlarında bulunan  Adıyaman-Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu'nun üzerinden geçen Köşeli köyünün yolu depremin en şiddetli etkisini yaşayan yapılardan biri oldu.

Yolda oluşan devasa çatlaklar söz konusu depremin boyutunu gözler önüne serdi.

Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu'nun Türkiye'ye açılan kapısı Şırnak! Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu'nun Türkiye'ye açılan kapısı Şırnak! Haberi Görüntüle

BAKANLIK ALEYHİNE ALGI ÇALIŞMASI YAPTILAR

Karayolunun görselini sosyal medya hesabından paylaşan Onedio, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun sözlerini çarpıttı ve algı çalışmasına girişti. 

Onedio'nun ilgili paylaşımında hasar gören yol, Karayolları Genel Müdürlüğü kontrolünde olmamasına rağmen yapılan çarpıtmayı KGM boşa çıkardı.

Bakan açıkladı: İşlem yapılacak! Fransız okulları kapatılacak mı? Bakan açıkladı: İşlem yapılacak! Fransız okulları kapatılacak mı? Haberi Görüntüle

KGM CEVAP VERDİ

Twitter hesabından Onedio'nun tweetini alıntılayan Karayolları Genel Müdürlüğü, "İlgili görseldeki yol Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunmamaktadır." ifadesini kullandı.

KKTC vatandaşı üniversite öğrencileri öğrenim ücreti ödeyecek mi? KKTC vatandaşı üniversite öğrencileri öğrenim ücreti ödeyecek mi? Haberi Görüntüle

ONEDİO PAYLAŞIMI SİLDİ

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün tweetinin ardından Onedio, söz konusu paylaşımı sildi. Paylaşımı silmesine rağmen herhangi bir düzeltme mesajı yayınlamayan Onedio sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading