Yandex Metrica

Alay konusu oldu! Kılıçdaroğlu'nun 'çılgın projesi'ne İYİ Parti'den eleştiri

Alay konusu oldu! Kılıçdaroğlu'nun 'çılgın projesi'ne İYİ Parti'den eleştiri

Altılı masada Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasında yaşanan gerilim gün geçtikçe kızışıyor. Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kılıçdaroğlu'na "Saraçhane Operasyonu" çeken Akşener'in "kazanacak aday" kartıyla İmamoğlu'nun aday olmasını istemesi ittifaktaki krizi giderek derinleştirmeye başladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bay Kemal'i bekleyin" ve "Ben Kemal, geliyorum" çıkışı İYİ Partili yöneticiler ve parti tabanında karşılık bulmuyor. İYİ Partili isimler Kılıçdaroğlu'nu hedef almaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun 'çılgın projesi' olan "Her muhtara bir yardımcı atacağız' vaadi İYİ Parti'de eleştirilerin hedefi oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:24

6'lı masada  adaylık krizinde CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener  arasındaki gerilim her geçen gün kızışmaya devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz aylarda yaptığı "Kasım ayını bekleyin, Bay Kemal'in bekleyin" açıklamasının ardından İYİ Partili isimlerden üst üste veto açıklamaları geldi.

Ticaret Bakanlığı'ndan tatil hayali kuranlara 'tur' uyarısı:  Fesih hakkı var mı? Ticaret Bakanlığı'ndan tatil hayali kuranlara 'tur' uyarısı: Fesih hakkı var... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'Yİ BİR CUMHURİYET KADINI YÖNETECEK"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı sosyal medya adresinden" Türkiye'yi 2'nci yüzyılın başında bir Cumhuriyet kadını yönetecek" açıklamasıyla adeta Meral Akşener'in seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olacağını ifade etti. 

Kaçacak yer yok! MSB duyurdu: 17 terörist öldürüldü Kaçacak yer yok! MSB duyurdu: 17 terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

"HENÜZ MASADA CUMHURBAŞKANLIĞI SÜRECİ İSTİŞARE EDİLMEDİ"

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu "Genel başkanımız başta olmak üzere partimizin bütün teşkilatları başka parti kalmazsa memleketin bütün yükünü çekecek kararlılığı, donanımı taşıyacak kararla yürüyor. Henüz masada bir cumhurbaşkanlığı süreci istişare edilmedi. Henüz masada memleketin nasıl yönetileceği konuşuldu, kim tarafından hangi adayla yürüneceği ifade edilmedi" dedi.

30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi 30 yaşında öğrenciler için bitti mi? 30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi... Haberi Görüntüle

"BEN BAŞBAKAN OLACAĞIM"

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meral Akşenr'in adylığıyla ilgili "Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı olduğu bir Türkiye hayal edin." dedi. Meral  Akşener'in "Ben Başbakan olacağım" açıklamasından büyük pişmanlık duyduğunu, partiyi kaybetmemek için de altılı masayı dağıtmayı göze aldığı söyleniryor. 

Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 16 ilde 59 gözaltı Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 16 ilde 59 gözaltı Haberi Görüntüle

"ARTIK 85 MİLYON ARKANDA"

Meral Akşener'in "kazanacak aday" gözüyle baktığı Ekrem İmamoğlu'nun adını ön plana atması ittifaktaki krizi daha her geçen gün büyütüyor.

Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da icazet ziyareti yaptığı esnalarda Akşener-İmamoğlu ikilisinin "Saraçhane Operasyonu" Türk siyasetinde çok konuşulurken  Akşener'in kullandığı "Artık 16 milyon değil, 85 milyon arkanda" sözüyle Akşener'in adaylık konusundaki tercihini ortaya koymuştu. 

Olimpiyatlarda Türk sporcular ne zaman yarışacak? 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Türk sporcuların yarış takvimi Olimpiyatlarda Türk sporcular ne zaman yarışacak? 2024 Paris Olimpiyat Oyunları... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU: AKŞENER BENİ ARAMADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında mahkemenin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verdiği karar sonrası Saraçhane'ye giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisini aramadığını ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Haberi Görüntüle

AKŞENER'DEN KILIÇDAROĞLU'NA ŞOK YANIT: FENA ÇARPARIM 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, konuk olduğu bir programda Kılıçdaroğlu'nun 'Meral Akşener' beni aramadı' açıklamasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nu aradığını ancak telefonunun kapalı olduğunu belirterek Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"Ben Kılıçdaroğlu'nu aradım, telefonu kapalıydı. Ben de Almanya meselesini unutmuşum uçakta zannettim sonra anlaşıldı ki bir programdaymış. Sonra döndüm bir kalabalık güç oluşturabilelim diye Gültekin Uysal'ı aradım, konuştuk. Bir kısmına gideceğim dedim. Yanlış anlaşılmasın izin almaya aramadım öyle bir durum yok. Gövde gösteresi yapmak istedim. Ben zaten kimseden izin alma mecburiyetim yok söyleyeni de fena çarparım. Çünkü bu belediye başkanları iki partinin ittifakıyla seçilmiş belediye başkanları.

Bir tek Mersin hariç diğerlerinin tümü bütün CHP'nin ve İYİ Parti teşkilatlarının çalışarak seçtirdiği belediye başkanları dolayısıyla bu arkadaşların iyi yaptıklarından da kötü yaptığı işlerinden de meshulüz. Dolayısıyla izne mizne ihtiyaç yok. Rica ederim böyle bir şey yok. Kendi seçtirdiğimiz belediye başkanı için kimden izin alacağız! CHP üyesi olarak seçilebilirler ama onların sorumluluğu hepimize ait."

Malatya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde oldu? Malatya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde oldu? Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ-CHP ARASINDA SULAR DURULMUYOR 

Altılı masada CHP ile İYİ Parti arasındaki gerilim artık gözle görülüyor. İYİ Parti'nin Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığını istemesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi adaylığında diretmesi iki partide kriz yaratıyor. Sular durulur gibi olurken Kılıçdaroğlu'nun, 'Adayı 13 Şubat'ta açıklayacağız' sözleri ortalığı yeniden alevlendirdi. İYİ Parti, bu açıklamanın kendilerinden habersiz ve maksatlı yapıldığının açıklamasını yaptı.  

İYİ Parti'den CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığıyla ilgili yeni bir çıkış geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, CHP'yi çok sert eleştiren açıklamalar yaptı. Özlale, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin önerilmesi halinde hayır demeyeceklerinin altını çizerek, "Gerçekten CHP o masayı Sayın Kuşoğlu'nun dediği gibi, Kemal Bey'in Cumhurbaşkanlığını onaylatmak için kurduysa, biz de onay makamı değiliz." dedi.

Chery Türkiye'de fabrika kuracak mı? Chery Türkiye'de yatırım yapacak mı? Chery Türkiye'de fabrika kuracak mı? Chery Türkiye'de yatırım yapacak mı? Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN ÇILGIN PROJESİ İYİ PARTİ'NİN HEDEFİNDE!

İki parti arasında şimdi de "muhtar yardımcısı vaadi" nedeniyle yeni bir kriz patlak verdi. Kemal Kılıçdaroğlu çok sayıda üniversiteli işsiz olduğunu iddia ederek her muhtara bir yardımcı atanacağı vaadi alay konusu oldu. Bu vaade İYİ Parti'den de tepki geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na "İşsizlik sorununu üniversite mezunlarını muhtarlara danışman atayarak çözemeyiz." sözleriyle Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading