Yandex Metrica

Aksesuar, saat, cep telefonuyla kabine girilir mi? 2024 Oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Aksesuar, saat, cep telefonuyla kabine girilir mi? 2024 Oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Seçmenler 31 Mart Pazar günü oylarını kullanmak için sandık başına gidiyor. İlk kez oy kullanacak vatandaşlar oy kabinine nasıl girilmesi gerektiğini, oy kabinine girerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırmaya başladı. Vatandaşlar aksesuar, saat ve cep telefonu ile oy kabinine girilir mi? sorularına yanıt arıyor. Peki oy kullanmak için kabine girerken neye dikkat edilmeli? Oy kullanırken nelere dikkat edilmeli? Hangi oylar geçersiz sayılır?  

Gündem

31.03.2024, 15:07

Seçmenler 31 Mart Pazar günü yeni belediye başkanlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. 2024 yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan seçmenler, oy kullanırken nelere dikkat edilmeli, oy kabinine cep telefonu ve saat ile girersek ne olur? Cezası ne? sorularına yanıt arıyor.

Peki oy kullanmak için kabine girerken neye dikkat edilmeli? Oy kullanırken nelere dikkat edilmeli? 

İstanbul'un 20 ilçesinde 27 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ listeyi açıkladı... İstanbul'un 20 ilçesinde 27 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ... Haberi Görüntüle

2024 CEP TELEFONU VE SAAT İLE OY KABİNİNE GİRİLİR Mİ?

Cep telefonu, fotoğraf veya film makinesi gibi görüntü kaydedici veya haberleşme sağlayıcı cihazlarla oy verme yerine girilmesi yasak.

Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Haberi Görüntüle

2024 OY KULLANIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Nerede oy kullanacağınızı öğrenin.

Oy pusulasına mühür dışında işaret koymayın.

Pusulaları tek zarfa koyun.

Üzerinde TC kimli numarası olan kimlik belgenizi unutmayın.

Cep telefonuyla kabine girmeyin.

Oy kullandıktan sonra imza atmayı unutmayın.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading