Yandex Metrica

Aksaray'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Aksaray'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Aksaray'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 34 kişi yaralandı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, korkunç kazaya ilişkin yaptığı açıklamada "İlk alınan bilgilere göre sürücünün uyuması neticesinde kaza meydana geliyor. Ağırlıklı Aksaray olmak üzere Nevşehir ve Kırşehir'e yaralılarımızı sevk ettik" dedi. Yaralı yolculardan Elif Arık da "Kaza sonrası çok sessizlik çöktü. Denize düştüğümüzü zannettim. Yanımızdakilere, 'Denize mi düştük' dedim. Otobüs 4-5 takla attı, çok parçalandı" sözleryle korku dolu anları anlattı.

Gündem

18.05.2024, 08:11

Aksaray'da bu sabah saatlerinde korkuni bir kaza meydana geldi. Yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Kilis'ten İstanbul istikametine giden Hannan S. idaresindeki Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü, Ankara-Niğde Otoyolu Babakonağı mevkisinde, şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık, UMKE ve itfaiye ekibi sevk edildi. Korkunç kazada, 2 kişi hayatını kaybetti. 34 kişi de yaralandı. Yaralılar bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

Bağcılar'da imamı okla vurmuştu! Görüntüler ortaya çıktı! Omzunda yay elinde ok Bağcılar'da imamı okla vurmuştu! Görüntüler ortaya çıktı! Omzunda yay elinde... Haberi Görüntüle

VALİDEN AÇIKLAMA

Kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi alan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı. Kilis'ten İstanbul'a giden yolcu otobüsünün 02.55'te şarampole devrildiğini belirten Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "İlk belirlemelere göre 2 vefatımız, 6 ağır olmak üzere 34 yaralımız var. İlk alınan bilgilere göre sürücünün uyuması neticesinde kaza meydana geliyor. Ağırlıklı Aksaray olmak üzere Nevşehir ve Kırşehir'e yaralılarımızı sevk ettik. Ölülerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadesini kullandı.

Daha sonra Vali Kumbuzoğlu, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret etti, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Ünlü iş adamı fenomenlerin para kasası çıktı! Neslin Güngen'in kasası her yerde aranıyor! Ünlü iş adamı fenomenlerin para kasası çıktı! Neslin Güngen'in kasası... Haberi Görüntüle

''OTOBÜS 4-5 TAKLA ATTI ÇOK PARÇALANDI''

Yaralı yolculardan Elif Arık, Adana'dan İstanbul'a kızını ziyarete gittiğini anlatarak, kazayla ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Kaza sonası sessizlik çöktü, denize düştüğümüzü zannettim. Yanımızdakilere, 'Denize mi düştük.' dedim. Otobüs 4-5 takla attı, çok parçalandı. Çok yaralı var. Otobüsün önünde oturan yolcular şoförün uyuduğunu söyledi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading