Yandex Metrica

Akbank 'siber saldırı' iddialarına ne dedi?

Akbank 'siber saldırı' iddialarına ne dedi?

2019 yılında "Mükemmellik Ödülleri" kapsamında "Dünyanın En İyi Dijital Bankası" ödülü alan Akbank'ın dijital sistemi çöktü. Banka müşterileri para çekemediği, kartla alışveriş yapamadığı için mağdur durumda. Yaşanan sorunlar hakkında "siber saldırı" yorumları yapılırken bankadan bu konu hakkında açıklama geldi.

Gündem

11.05.2024, 22:47

Türkiye'nin en önemli bankalarından biri olan Akbank'ın bütün sistemleri çöktü. Müşteriler, bankanın mobil işlemleri ve kredi kartı pos cihazları da dahil olmak üzere hiçbir hizmetinden faydalanamıyor.

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 2. sezon bitti mi? House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman... Haberi Görüntüle

AKBANK'IN TWİTTER HESABINDAN SORUN HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

Akbank'ın resmi Twitter hesabından gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Sistemlerimizde yavaşlama ve kesintiler yaşanmaktadır. İlgili birimlerimiz konuyla ilgili çalışmaktadır. Müşterilerimizin gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz." Daha sonra bankanın resmi Twitter hesabından bir açıklama daha geldi. Akbank'ın açıklamasında, "Bugün bankamız sistemlerinde yaşanan yavaşlama ve kesintilerin siber saldırı nedeniyle olduğuna dair kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bankamızda hiçbir güvenlik sorunu bulunmamaktadır. Problemin giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmaktadır. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz" denildi.

JD Vance kimdir? Trump'ın Başkan yardımcısı adayı kim? JD Vance kimdir? Trump'ın Başkan yardımcısı adayı kim? Haberi Görüntüle

BU İLK ÇÖKÜŞ DEĞİL

Akbank bankacılık sistemleri 2017 yılında da çökmüş, o dönemde mobilden ve pos cihazlarından hizmet almak isteyen vatandaşlar bir dizi sorun ile karşı karşıya kalmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading