Yandex Metrica

AK Parti'nin yerel seçim planı belli oldu! Önce aday, sonra proje!

AK Parti'nin yerel seçim planı belli oldu! Önce aday, sonra proje!

Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılan AK Parti'de hedef yerel seçimler... Yerel seçimler için planı büyük ölçüde netleşen AK Parti'de önce belediye başkan adayları açıklanacak, daha sonra da projeler paylaşılacak.

Gündem

23.01.2024, 21:18

Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde sandıktan bir kez daha zaferler ayrılan AK Parti'de hedef yerel seçimler. Bu doğrultuda AK Parti'nin 7 Ekim'de yapılacak kongresinde yeni parti yönetimi belirlenecek. Bu yönetim aynı zamanda önümüzdeki mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yarışacak adayları belirleyecek, seçim sürecini yönetecek.

Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Haberi Görüntüle

ADAYLARA ÖZEL LANSMAN

7 Ekim'de yapılacak kongre sonrası netleşecek olan adaylar özel bir lansman ile kamuoyuna açıklanacak. Daha sonra da il ve ilçe belediye başkan adayları belirlenecek. Kasım ayına kadar tüm adayların netleşmesi hedefleniyor.

Dilan Polat cezaevinden çıkabilir! 909 sayfalık MASAK raporunda sabun detayı dikkat çekti! Dilan Polat cezaevinden çıkabilir! 909 sayfalık MASAK raporunda sabun detayı... Haberi Görüntüle

ANKETLER BELİRLEYECİ OLACAK

Yerel seçim için düğmeye basan AK Parti'de  seçim öncesi teşkilatlarda kırgınlık, sıkıntı yaşanmaması amacıyla belediye başkan adayları için teamül yoklaması yapmayı düşünmüyor. Bunun yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendi yaptırdığı anketlerle adayların halktaki karşılığına bakacak ve buna göre karar verilecek.

Son dakika... Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 terör hedefi imha edildi Son dakika... Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 terör hedefi imha... Haberi Görüntüle

ÖNCE ADAY SONRA PROJE

AK Parti önce aday isimlerini açıklayacak. Adaylar kesinleştikten sonra ise her ile özel seçim beyannameleri vatandaş ile paylaşılacak. Seçim propaganda dönemi de her il için şehrin özelliklerine göre ayrı planlanacak. "En doğru isimler, en doğru adaylar, en doğru sözlerle, CHP'nin yönettiği illerde kaybedilen 5 yılı telafi edecek projelerle yola çıkıyoruz" denilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading