Yandex Metrica

AK Parti'nin programına saldırıda yeni görüntüler! Vurulma anı ortaya çıktı

AK Parti'nin programına saldırıda yeni görüntüler! Vurulma anı ortaya çıktı

Geçtiğimiz Cumartesi günü AK Parti'nin İstanbul Küçükçekmece'deki seçim çalışmasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından soruşturma başlatılırken peş peşe gözaltıla geldi. Kanlı saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri olayda kullanılan otomobili İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir ormanlık bir alanda üzerine plakaları takılmış halde buldu. Ayrıca silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde, araçtan ateş açıldığı sırada sokakta yürüyen Ebru Güneş'in vurulup yere düştüğü görülüyor. 

Gündem

29.02.2024, 15:34

10 Şubat Cumartesi günü AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti sırasında uzun namlululu silah ve tabanca ile saldırı düzenlendi. Saldırı esnasında sokakta yürüyen Ebru Güneş isimli vatandaş vuruldu. Silahlı saldırı sonrası 57 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 17 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan 17 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Bununla beraber 3 ruhsatsız silah ele geçirildi. Kanlı pusuyla ilgili soruşturma açıldı.

İlk 3 madde kabul edildi: Başıboş hayvanlara yönelik kanun teklifinde yeni gelişme İlk 3 madde kabul edildi: Başıboş hayvanlara yönelik kanun teklifinde... Haberi Görüntüle

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kanlı pusuya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde, otomobilden ateş açıldığı esnada sokakta yürüyen Ebru Güneş'in vurulup yere düştüğü görülüyor. Silah sesleri duyan vatandaşlar sağa sola kaçışırken, bir kişi otomobilin kenarında eğilerek kendini korumaya çalışıyor. Bir süre sonra elinde silah olan başka bir kişi saldırganların peşine düşüyor. Daha sonrasında görüntülerde elinde uzun namlulu silah olan başka bir kişinin de saldırganların kaçtığı yöne doğru gitti görülüyor.

2024 LGS tercih sonuçları açıklandı mı? LGS tercihleri sorgulama ekranı 2024 LGS tercih sonuçları açıklandı mı? LGS tercihleri sorgulama ekranı Haberi Görüntüle

MOBESE KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Kanlı pusunun ardından kaçan şüphelilerin tespiti için 150 kişilik bir ekip oluşturuldu. Oluşturulan 150 kişilik ekip, MOBESE kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olay yerindeki incelemelerde 14 adet 7.62 milimetre çapında uzun namlulu silah mermisi kovanı ve 3 adet 9 milimetre çapında kovan bulundu. İncelemede 5 araç ve 1 ikametgaha kurşun isabet ettiği tespit edildi.

Crowdstrike nedir? Microsoft neden çöktü? Türkiye'de hangi sektörlerde işlemler durdu? Crowdstrike nedir? Microsoft neden çöktü? Türkiye'de hangi sektörlerde işlemler durdu? Haberi Görüntüle

ARAÇ KAYAŞEHİR'DE BULUNDU

Saldırıyla ilgili çalışmalarda kiralık olduğu belirlenen otomobil Başakşehir Kayaşehir'de ormanlık bir alanda plakası sonradan takılmış vaziyette bulundu. Çok fazla tozlu ve kirli olduğu görülen aracın içerisinde bulunan boş kovanlar incelemeye alınırken saldırı sırasında araçta bulunan 4 kişinin de kimlikleri tespit edildi.


Habere Tepki Ver

1

0

0

0

1

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading