Yandex Metrica

AK Partili isimden Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak soru: Fiili ehliyeti mi yok? Bu kadar yetersizse neden seçtiniz

AK Partili isimden Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak soru: Fiili ehliyeti mi yok? Bu kadar yetersizse neden seçtiniz

AK Parti TBMM İdare Amiri ve İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. 1 yıldır aday yıpranmasın diye açıklamadıkları ve seçime 2 ay kala skandalların ardından açıklanan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun afişlerde dahi yanında bir belediye başkanının yer almasını eleştiren Özalan, 'fiili ehliyeti mi yok' sorusunu sorarak çok ses getirecek bir paylaşımda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidiyor. Seçimler öncesi Altılı Masa'da skandallarla dolu adaylık bilmecesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasıyla son buldu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyerek masadan kalkmasıyla başlayan 72 saatlik kaotik süreç Kılıçdaroğlu'nun yetersizliği ve başarısızlığı konusunda masa taraflarını ikiye böldü. 

Bilişim uzmanları açıkladı: Dünyayı etkileyen yazılım krizi Türkiye için bir fırsat! Milli ve yerli projeler çok önemli Bilişim uzmanları açıkladı: Dünyayı etkileyen yazılım krizi Türkiye için bir... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN SİYASİ HAYATI BAŞARISIZLIKLARLA DOLU

Kılıçdaroğlu'nun siyasi kariyerine bakıldığında seçim başarısızlıkları durumun vehametini net bir şekilde ortaya koyarken Akşener'in masaya Ankara ve İBB Başkanlarını Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak önererek masaya geri dönmesiyle son bulan süreç sonrası tartışmalar halen dinmiyor.

Bu tartışmalar süregelirken adaylık ilanı sonrası seçim için deprem bölgesinde şov yapmaya giden Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarını yanından ayırmaması eleştirilere neden oldu. 

19 Temmuz THY bilet parası iade edilecek mi? THY biletini iptal ettiremeyen para iadesi alacak mı? 19 Temmuz THY bilet parası iade edilecek mi? THY biletini... Haberi Görüntüle

FİİLİ EHLİYETİ Mİ YOK?

TBMM İdare Amiri ve İzmir Milletvekili Alpay Özalan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak sorular sordu. ''Kemal Kılıçdaroğlu, tek başına bir yere gidemiyor. Afişlerde bile fotoğrafının yanına belediye başkanları ekleniyor.'' diyen Özalan çok ses getirecek şu sözleri söyledi:

Nereye gitse başında vasi var. Madem bu kadar yetersiz ve işe yaramaz biri, niye aday yaptınız? Fiili ehliyeti mi yok? Kendini yönetemeyen, ülkeyi hiç yönetemez!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading