Yandex Metrica

AK Parti'de yerel seçim seferberliği! 81 ilde özel olarak uygulanacak

AK Parti'de yerel seçim seferberliği! 81 ilde özel olarak uygulanacak

AK Parti, Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler için sahanın nabzını tutmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda hareket eden AK Parti'de yetkililer, 2019 ve 2023 seçimlerinin sonuçları masaya yatıracak. Bu kapsamda her iki seçimin detaylı analizi yapılacak. AK Parti, 14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen seçimlerde görece oylarının düştüğü illerde seçmene özel anket çalışmaları yapacak.

Gündem

23.01.2024, 21:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs Pazar günü yapılan ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı adayı CHP lideri Kemal Kılılçdaroğlu'nu sandığa gömerek yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi muhalefete bir kez daha hüsran yaşatan AK Parti, 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler için şimdiden düğmeye bastı ve hummalı bir çalışma için yol haritası belirlendi.

AK Parti, Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler için sahanın nabzını tutmaya devam ediyor. 

120 kurşun izi! Cumhurbaşkanı Erdoğan darbe gecesi burada konaklıyordu 120 kurşun izi! Cumhurbaşkanı Erdoğan darbe gecesi burada konaklıyordu Haberi Görüntüle

OYLARIN DÜŞTÜĞÜ İLLERDE ÖZEL ANKET ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda hareket eden AK Parti'de yetkililer, 2019 ve 2023 seçimlerinin sonuçları masaya yatıracak. Bu kapsamda her iki seçimin detaylı analizi yapılacak. AK Parti, 14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen seçimlerde görece oylarının düştüğü illerde seçmene özel anket çalışmaları yapacak.

MSB'den Yunan Bakan Dendias'ın iftira dolu sözlerine tepki MSB'den Yunan Bakan Dendias'ın iftira dolu sözlerine tepki Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA 20 BİN SEÇMEN ÜZERİNDE YAPILACAK

AK Parti, bu araştırmasını İstanbul'da 20 bin seçmen üzerinde yapacak. İstanbul'un farklı bölgelerinde belirlenen 20 bin seçmenin tek tek kapısı çalınacak. Bunların yanı sıra, AK Parti ayrıca, bir rekor kırarak ilk kez bu kadar geniş çaplı bir araştırma gerçekleştirmiş olacak.

Yeşilçam'ın usta ismi Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti Yeşilçam'ın usta ismi Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

81 İLDE UYGULANACAK

Ankara ve İstanbul özelinde başlatılan anket çalışması bayramdan sonra Türkiye geneline yayılacak. CHP'nin yönetimindeki 11 büyükşehirin 5 yıllık performansı detaylı olarak incelenecek. 2019'da vaat edilen projelerin gerçekleşme oranlarına bakılacak. Oy tercihini başka partiye yapan seçmen için kadın ve gençlik kolları tam kadro çalışacak.

TFF Başkanlık seçim sonuçları 2024 | Seçimi kim kazandı? Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mı başkan oldu? TFF Başkanlık seçim sonuçları 2024 | Seçimi kim kazandı? Mehmet... Haberi Görüntüle

SEÇMENE KRİTİK SORULAR

Seçmenin oy vermesini etkileyen siyasal, sosyal, kültürel ve ekonomik bir araştırma. Faktörlerin altında yatan nedenler analiz edilecek. Daha önce AK Parti'ye oy vermiş miydiniz? Yerel seçimlerde AK Parti'ye oy vermek için neyi görmek ister, neyin olmasını beklersiniz?" gibi sorular yöneltiliyor. Strateji toplantısında sunulması beklenen analiz sonuçlarının MYK ve MKYK toplantılarında da sunulması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading