Yandex Metrica

AK Parti'de seçim çalışmaları hızlandı! Teşkilatlar sahaya inecek 'Türkiye Yüzyılı'nı anlatacak

AK Parti'de seçim çalışmaları hızlandı! Teşkilatlar sahaya inecek 'Türkiye Yüzyılı'nı anlatacak

AK Parti teşkilatı, 2023 seçimleri için saha çalışmalarına hız verdi. Bu yıl Türkiye yüzyılı manifestosu ile seçim çalışmalarının yapılacağı belirtildi. AK Parti teşkilatları gittikleri her yerde seçmene Türkiye'nin Yüzyılını anlatacak.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı seçim mottosu ‘Türkiye’nin yüzyılı’ konsepti ile 2023 seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti'de bir yandan da kadroların yenilenmesine yönelik çalışma yürütülüyor. Bu yıl Türkiye yüzyılı manifestosu ile seçim çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Merkez Yürütme Kurulu toplantısında Seçim İşleri Başkanlığı'nın yapacağı sunumun ardından Seçim Koordinasyon Merkezlerinin (SKM) kurulması kararı alınacak. 2023 seçimleri için AK Parti seçim kampanyasını siyaset sosyoloji alanında akademik çalışmaları ile bilinen 2012-2014 yıllarında Cumhurbaşkanının danışmanlığını yapan Prof. Dr. Ertan Aydın'ın koordinasyonundaki bir ekip tarafından yürütülecek.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

HAFTA HAFTA GÜN GÜN PLANLAMA HAZIR

AK Parti'de teşkilatlar şimdiden sahaya indi. Seçim beyannamesi konusunda takvimlendirmeler de belli oldu. AK Parti'nin 2023 seçimlerine kadar gün gün, hafta hafta kampanyada ne yapacakları planlandı. AK Parti teşkilatları, vatadanşın gön lüne dokunabilmek bugüne kadar yapılan icraatları anlatmak için şehir buluşmaları planlandı. 2023 seçimlerinde nasıl bir görevlendirme olacağı yapılacak toplantıların ardından netlik kazanacak.

MSB'den Yunan Bakan Dendias'ın iftira dolu sözlerine tepki MSB'den Yunan Bakan Dendias'ın iftira dolu sözlerine tepki Haberi Görüntüle

SANDIKLARDA SIFIR HATA

Ayrıca AK Parti'nin sandık kurullarına vereceği isimler de netleşti. Her seçim döneminde olduğu gibi 2023 seçimleri için de AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı, Türkiye'nin yedi bölgesinin tamamında her ilden temsilcilerle toplantılarını tamamladı. Sandıkta sıfır hata için çıkılan yolda, önceki seçimler tek tek masaya yatırıldı. Daha önce yaşanan sorunları tekrar edilmemesi ve sandıkların boş kalmaması için yeni tedbirler masaya yatırıldı. Henüz milletvekili aday listeleri belli olmadığı için sandık kurullarının çatısı altında henüz bir çalışma yürütülmeyecek.

MSB'den Irak ile ortak harekat merkezi kurulmasına ilişkin açıklama MSB'den Irak ile ortak harekat merkezi kurulmasına ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

ORTAK MİTİNGLER DÜZENLENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting programlarını SKM'ler planlayacak, geçmişte olduğu gibi cumhur ittifakı ile ortak mitingler düzenlenecek. Seçim gecesi de an be an takip yapılacak. 

Türk donanması KKTC açıklarında: Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılında 50 gemiyle geçit töreni Türk donanması KKTC açıklarında: Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılında 50... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN YÜZYILI ANLATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 28 Ekim'de yaklaşık 30 bin davetlinin katılımı ile AK Parti'nin 2023 Vizyon Belgesi de açıklanacak. 'Türkiye'nin yüzyılı' konsepti ile hazırlanan vizyon belgesinde Türkiye'nin, Cumhuriyetin 100'ncü yılından hareketle dünyada marka haline gelmesi hedefleniyor.'Türkiye'nin Yüzyılı söylemi' AK Parti'nin sloganı olacak. AK Parti teşkilatları gittikleri her yerde seçmene Türkiye'nin Yüzyılını anlatacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading