Yandex Metrica

AK Parti yeni yol haritasını çiziyor! Değişim bazı illerde başladı

AK Parti yeni yol haritasını çiziyor! Değişim bazı illerde başladı

Geçtiğimiz günlerde MKYK toplantısında kurmayları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içerisinde değişimi mutlaka gerçekleştireceklerini dile getirdi.  İlk istifa ise AK Parti’nin yerel seçimlerde yüzde 54,7 ile en yüksek oyu aldığı Rize’den geldi.Hemen ardından, Adıyaman ve Batman il başkanları istifa ettiklerini duyurdu. Değişimin devam edeceğini belirten Erdoğan “Seçim sonuçlarını istişare etmeye devam ediyoruz. Sonuçlar, araştırmalar ve analizler olgunlaştıkça yeni adımlar atılacak. Yeri ve zamanı geldiğinde; kırmadan, dökmeden, küstürmeden değişimi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Gündem

24.05.2024, 12:30

AK Parti’de yerel seçim sonuçlarına ilişkin istişare süreci devam ederken AK Parti'de MKYK toplantısı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Kurmayları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içerisinde değişimi mutlaka gerçekleştireceklerini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 saat süren toplantının açılış konuşmasında kurmaylarına seçim sonuçlarının detaylı analizlerinin yapıldığını ve her birimin sıkı çalışması gerektiğini ifade etti.

Karadeniz'de deprem! O ilimiz şiddetli bir şekilde sallandı! Vatandaşlar sokağa fırladı Karadeniz'de deprem! O ilimiz şiddetli bir şekilde sallandı! Vatandaşlar sokağa... Haberi Görüntüle

''CUMHUR İTTİFAKI'NIN BİRLİĞİNİ KORUYALIM''

Cumhur İttifakı'nda birlik ve beraberliğin devam edeceğini kurmaylarıyla paylaşan ve bu konuda asla taviz vermeyeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakının huzurunu ve birliğini bozmaya dönük yapılan açıklamalar karşısında hep beraber beraberlik içinde hareket edelim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na tebrik: 'Türk futbolu için hayırlı olsun' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na tebrik: 'Türk futbolu için hayırlı... Haberi Görüntüle

İLK İSTİFA RİZE'DEN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içerisinde değişimi mutlaka gerçekleştireceklerini dile getirdi. İlk istifa ise AK Parti’nin yerel seçimlerde yüzde 54,7 ile en yüksek oyu aldığı Rize’den geldi.Hemen ardından, Adıyaman ve Batman il başkanları istifa ettiklerini duyurdu.

2024-2025 Hazırlık eğitimi öğretmen maaşı ne kadar? Milli Eğitim Akademisi öğretmenler hazırlık eğitiminde kaç para maaş alacak? 2024-2025 Hazırlık eğitimi öğretmen maaşı ne kadar? Milli Eğitim Akademisi... Haberi Görüntüle

DEĞİŞİMLER DEVAM EDECEK

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerden sonra Rize il başkanının istifasının ardından değişim sürecinin başladığı partide, önümüzdeki günlerde bazı il başkanlarının da değişeceği öğrenildi. Hemen ardından, Adıyaman ve Batman il başkanları istifa ettiklerini duyurdu.

Son dakika... Diplomatik kaynaklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Esad açıklaması! İddialar yalanlandı Son dakika... Diplomatik kaynaklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Esad açıklaması! İddialar... Haberi Görüntüle

''KIRMADAN DÖKMEDEN DEĞİŞİMİ YAPACAĞIZ''

Değişimin devam edeceğini belirten Erdoğan “Seçim sonuçlarını istişare etmeye devam ediyoruz. Sonuçlar, araştırmalar ve analizler olgunlaştıkça yeni adımlar atılacak. Yeri ve zamanı geldiğinde; kırmadan, dökmeden, küstürmeden değişimi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde Haberi Görüntüle

ANKARA'DA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ

Öte yandan Ankara il başkanlığındaki bazı birim sorumlularında da değişime gidildi. Kulislerde konuşulana göre; AK Parti’de teşkilatlardaki değişim büyükşehirlere de yansıyacak. Ankara’da ise, İl Sekreteri, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, AR-GE’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı da değişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading