Yandex Metrica

AK Parti tarihi buluşmaya hazırlanıyor! 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nin ayrıntıları belli oldu!

AK Parti tarihi buluşmaya hazırlanıyor! 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nin ayrıntıları belli oldu!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini duyurmuştu. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde seçime 1 hafta kala gerçekleştirilecek miting için çalışmalar tamamlandı.  

Gündem

08.04.2024, 09:58

Yerel seçimler için son düzlüğe girildi. AK Parti yarın Büyük İstanbul Mitingi’ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirecek.Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde yapılacak olan mitinge yoğun katılım bekleniyor. 

Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN VE MURAT KURUM KATILACAK 

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kaldı. Seçim yarışı kızışırken adaylar düzenlenen mitinglerle vatandaşlarla buluşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşecek AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi tarihi, saati ve konumu da belli oldu.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

SEÇİLEN ALAN 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN SEMBOL MEKANLARINDAN 

Yenikapı Etkinlik Alanı'nın 2 katı, Maltepe Etkinlik Alanı'nın ise 5 katı büyüklüğünde bir alan.Ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verilen demokrasi mücadelesinin sembol mekanlarından.

1 Mayıs 2024 okullar tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil mi? 1 Mayıs 2024 okullar tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı... Haberi Görüntüle

13 BİN KİŞİ GÖREV ALACAK 

Kalabalığın güvenli geçişi için vatandaşların 15 ayrı noktadan giriş yapılabileceği miting alanında, 13 bin personelin görev alması bekleniyor.

Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini Meclis'e getiriyor! Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini... Haberi Görüntüle

40 AYRI EKRANDAN MİTİNG İZLENEBİLECEK 

Araçlar için ise toplam 15 ayrı noktada otopark alanı oluşturuldu. Miting alanı, 40 ayrı LED ekran üzerinden herkesin rahat bir şekilde izleyebileceği şekilde tasarlandı.

Miting alanına vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak amacıyla 120 tuvalet, 40 şadırvan ve 80 mescit kuruldu. Giriş noktalarından, miting alanının her tarafında ring araçlarla hizmet verilecek.

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

RİNG ARAÇLARI VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK 

Teknik sistemin kusursuz şekilde ilerlemesi için 80 ayrı vinç, 140 mobil jeneratör ve 45 ses kulesi kullanılacak.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

30 AMBULANS HAZIR BEKLEYECEK 

Basın ve medya kuruluşları için 8 metre yüksekliğinde 6 bin metrekare alanı kapsayacak şekilde büyük bir yer ayrıldı. Sağlık tedbirlerinin de düşünüldüğü alanda yaklaşık 30 ambulans hazır bekleyecek.

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

AK PARTİ İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.Kabaktepe, yaptığı açıklamada AK Parti İstanbul mitinginin 24 Mart Pazar günü saat 14.00'te yapılacağını duyurdu.

Kabaktepe, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"'Yeniden İstanbul, Sadece İstanbul' diyerek çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde buluşuyoruz.

Hazırız, kararlıyız ve azimle İstanbul için çalışıyoruz. Tüm İstanbullu vatandaşlarımızı bekliyoruz."

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

AK PARTİ BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ NEREDE?

Murat Kurum ve Başkan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi Atatürk Havalimanı'nda yapılacak.

20 yılda boşanmalar arttı, evlilikler azaldı! Rakamlar hayrete düşürecek 20 yılda boşanmalar arttı, evlilikler azaldı! Rakamlar hayrete düşürecek Haberi Görüntüle

ATATÜRK HAVALİMANI'NA NASIL GİDİLİR?

Metro ile; Yenikapı- Atatürk Havaalanı Metrosu'nu kullanmanız gerekli, bu metro hattı Yenikapı'da başlayıp havalimanının içine kadar gidiyor. Güzergahı ve haritaları görebilmeniz için aşağı link bırakıyoruz. Yenikapı'da binmek yerine Zincirlikuyu-Avcılar metro hattını kullanarak, Ataköy Şirinevler durağında inip buradan geçiş yapmayı da tercih edebilirsiniz.

Otobüs ile; Otobüsle, gitmek isterseniz TH-1 TAKSİM- ATATÜRK HAVALİMANI hattını veya YH-1 YENİKAPI İDO- ATATÜRK HAVALİMANI hattını takip eden otobüslere binebilirsiniz.

Metrobüs ve Marmaray ile; Kadıköy'den Atatürk Havalimanı'na önce Marmaray'ı kullanıp sonra da metroya aktarma yapıp gitmek oldukça pratik bir ulaşım seçeneği. Tek yapmanız gereken, Üsküdar veya Ayrılık Çeşmesi durağından Marmaray ile Yenikapı'ya geçmek. Oradan da Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'na aktarma yapmak. Ayrılık Çeşmesi durağına Metrobüs veya Kadıköy-Kartal Metro Hattı'nı kullanarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Söğütlüçeşme-Avcılar Metrobüs Hattı ile Avrupa Yakası'na geçip Ataköy-Şirinevler durağından Yenikapı-Atatürk Havaalanı Metrosu'na aktarma yaparak da Atatürk Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading