Yandex Metrica

'AK Parti giderse FETÖ geri döner' diyen Özdağ, 7'li masaya desteğini açıkladı

'AK Parti giderse FETÖ geri döner' diyen Özdağ, 7'li masaya desteğini açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, PKK ve siyasi uzantısı HDP'nin desteğini alan 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı. Daha önce "AK Parti gider yerine 6'lı masa gelirse FETÖ geri döner" diyen Özdağ'ın bu söylemleri tekrar gündem oldu.

Gündem

12.03.2024, 19:40

14 Mayıs seçimlerinde 5,17 oy alan ATA ittifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemesinin ardından hayal kırıklığına uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kirli pazarlıklar sonrasında anlaşmaya vardı.

Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İÇ SAVAŞI ÇIKAR

Özdağ'ın geçtiğimiz aylarda katıldığı bir YouTube kanalında söylediği sözler tekrar gündeme getirdi. Programda kendisine yöneltilen, "Kılıçdaroğlu kazanırsa Türkiye'nin nasıl bir yol alacağını düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplayan Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun eğer kazanırsa HDP desteği ile kazanabileceğinin altını çizerek, "Yerel seçimlerde Güneydoğu Anadolu'da HDP büyük bir atılım yapar. Belediye başkanlıklarının büyük bir bölümünü ele geçirir. Örgütle HDP belediyeleri arasında etkileşim yoğunlaşır. Bunlara Kılıçdaroğlu dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoğun yaşadığı yerlerde karışıklıklar çıkar. O zaman bu belediyeler birleşir ve çıkan karışıklığa karşı uluslararası destek ve PKK desteği isterler ve Türkiye iç savaşı çıkar" ifadelerini kullandı.

İSPARK otomobil otopark ücreti 2024 | Yol üstü 0-1 saat, 1-2 saat ne kadar? İSPARK otomobil 2-4 saat, 8-12 saat ve tam gün kaç para? İSPARK otomobil otopark ücreti 2024 | Yol üstü 0-1 saat,... Haberi Görüntüle

"6'LI MASA DÖNERSE FETÖ DE DÖNER"

Özdağ, konuk olduğu bir başka programda ise FETÖ için şu ifadeleri kullanmıştı:

Şimdi AK Parti gider 6'lı masa dönerse FETÖ de geri döner. Benim İYİ Parti'den ayrılmamın nedeni FETÖ'ye karşı gösterilen ılımlı tutum. DEVA'nın, Ahmet Davutoğlu'nun tutumu aynı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading