Yandex Metrica
Reklam Görseli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen açıkladı: İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de son durum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen açıkladı: İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de son durum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, CNN Türk canlı yayınında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Gündem

22.03.2024, 13:04

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü programında Hande Fırat ve Zafer Şahin'in sorularını cevapladı. 

Şen'in açıklamalarından satır başları şöyle:

İstanbul eşsiz bir şehir. Fakat mevcut büyükşehir belediye başkanı tarafından ziyan edilmiş şehir. Bizim adayımız 'Sadece İstanbul' diyor. Bu farkı net bir şekilde ortaya koymak gerekiyor. Murat Kurum ziyan edilmiş şehirde diyor ki 'Sadece İstanbul'. Zira İstanbul geri gitti. Trafik katlandı. Bizim adayımız sayın Kurum, sade kendi halinde biri.

İstanbul'da anketler ortada. Ben böyle tek tek rakamlar söylemeyeyim. İstanbul büyükşehir olmuş ve kalmış. Bu modern dönemde trafik bir çileye dönüşmüş. Yapılması gereken şey çilesiz bir şehir ortaya koymak. Metroları zamanında yaparsınız, hazır yapılmakta olan betona ya da tünele beton dökmezsiniz. Planlayarak gidersiniz.

Biz öyle şeyler yapmışız ki İstanbul'u durdursanız da durmuyor. 5 senelik bir duraksama İstanbul'a çok şey kaybettiriyor. Bir şeyler yapmışsınız 20 senedir 30 senedir orada. İkinci bir 5 seneyi İstanbul kaldırmaz.

Bizim gördüğümüz DEM seçmeni CHP'ye çalışıyor. Bizim analizlerimizde CHP tarafına kaymalar olduğu gözüküyor. Seçmen illa da partisinin adayı gibi düşünmek zorunda değil. Benim gördüğüm bir kısmının CHP tarafına doğru yöneldiği. İYİ Parti'de de öyle seçmeni.

Temmuz'da bedelli askerliğe zam gelecek mi? Temmuz'da bedelli askerliğe zam gelecek mi? Haberi Görüntüle

YENİDEN REFAH'IN ADAY ÇIKARMASI

(Adayını çekecek mi?) Zaman zaman benim duyduğum da oldu. Yeniden Refah partisinin kurumsal kararıdır. Cumhur İttifakı olarak devam etmeyi arzuladık biz. Aday çıkardı Yeniden Refah Partisi. Anayasal hakkıdır.

Ortada ifadesi kafa kafaya anlamına geliyor. Bir ankete bakmıyoruz biz. Asıl bundan sonra çalışacak adaylar çünkü.

Nalan filmi neyi anlatıyor, konusu ne? Nalan filmi oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Nalan filmi neyi anlatıyor, konusu ne? Nalan filmi oyuncuları kim,... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA DURUM

Ankara bir başkent. Başkent ışıltısını kaybetti, yavaşladı. Vatandaş buradan bakıyor. Anketleri ben de görüyorum. Anketlerinde çoğunda Mansur Bey önde çıkıyor. Bazılarında ise Sayın Turgut Bey önde çıkıyor. Biraz zamana ihtiyacımız var. Adaylar daha yeni kendilerini ortaya koymaya başladılar. Biraz adayların sahada kendilerini göstermesini bekleyelim ve görelim diye söylüyorum.

Antalya'da 1 Mayıs'ta toplu taşıma otobüsler ücretsiz mi? Bugün Antalya'da otobüs, tramvay bedava mı? Antalya'da 1 Mayıs'ta toplu taşıma otobüsler ücretsiz mi? Bugün Antalya'da... Haberi Görüntüle

İZMİR'DE DURUM

Hamza Dağ ile AK Parti İzmir'de oy oranını artırıyor. Bu haftalar benim kesin konuşacağım haftalar değil. Ankara'da zamansal ve oransal olarak geride başladık ama mesafeler daralıyor.

CHP'liler ona CHP adayı olsaydın sana oy verseydik diyor.

İzmir'de de benzeri durum var. Hamza Dağ, İzmir'in en sevilen milletvekillerinden birisi. Genç olmasının getirdiği bir şey hem de Hamza orada sürekli sokakta bulundu. Mesafeyi kapatıyor. Şöyle bir analiz yapalım. İzmir bir CHP şehri midir? Hayır. O bölge Demokrat Parti bölgesidir. İzmir 3 halkadan oluşuyor. 3.halkada oy oranımız yüksek. Hamza Bey 2. bölgede maksimum oy artırımını yapmak çalışıyor.

Meteoroloji'den 15 kent için sarı kodlu uyarı: Sel, su baskınlarına dikkat! İşte 3 Mayıs il il hava durumu Meteoroloji'den 15 kent için sarı kodlu uyarı: Sel, su baskınlarına... Haberi Görüntüle

"ANTALYA'YI ALACAĞIZ"

Bu hafta için söylüyorum bunu; alacağımız bütün vatandaşlarımızın ve teşkilatların beklediği yer İstanbul. Antalya'yı alacağımız gözüküyor. Bizim araştırmalarımızda öyle gözüküyor. Ama önümüzde 1 ay var çalışmaya devam edeceğiz. Hakan başkanımız zaten tecrübeli bir siyasetçi. Adana öyle mesela.

Prof. Dr. Süheyl Batum ne iş yapıyor, kimdir? GS başkan adayı Süheyl Batum kaç yaşında, nereli? Prof. Dr. Süheyl Batum ne iş yapıyor, kimdir? GS başkan... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DAKİ KARARSIZLAR

İstanbul'da kararsız seçmen yüzde 15. Ortadan bölünüyor. Başkan adaylarımız şu an mesele net bir şekilde 30 büyükşehir bu haftanın araştırmaları olarak. Canavar gibi çalışıyorlar.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading