Yandex Metrica

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan gençleri heyecanlandırdı: Evlenecek gençlere 100 bin TL çeyiz desteği verilecek

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan gençleri heyecanlandırdı: Evlenecek gençlere 100 bin TL çeyiz desteği verilecek

AK Parti Bayman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan'ndan gençlere müjde geldi. Ceylan, evlenecek gençlere 100 bin TL çeyiz desteği sözü verdi.

Gündem

31.03.2024, 14:03

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine az bir süre kaldı. Adaylar sahada seçmenle birebir temas kurarak seçimi kazanmak adına projelerini aktarıyor, diğer adaylardan farklı olduğunu anlatıyor. Şüphesiz seçim heyecanının en fazla yaşandığı illerden biri de Batman. AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, sokak sokak mahalle mahalle gezerek seçmenle görüşüyor, projelerini anlatıyor. Her aday birçok projeyle seçmenin karşısına çıkıyor ancak AK Parti adayı Ceylan'ın bir projesi Batmanlı gençlerin şimdiden heyecanlanmasına neden oldu. Ceylan, evlenecek gençlere 100 bin TL destek sözü verdi.

İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne 15 Nisan Pazartesi? BIST 100 düştü mü, ne oldu? İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne... Haberi Görüntüle

100 TL VE ÜCRETSİZ NİKAH SALONU DESTEĞİ

"Geleceğin Batman'ı Batman'ın Geleceğini İnşa Etmek İçin El Ele" sloganıyla hareket eden Adil Sebati Ceylan, "Çeyiz ve Düğün Desteği" projesiyle yuva kuracak Batmanlı gençlere destek olacak. Projede evlenecek gençlere 100 bin TL çeyiz desteği ve ücretsiz nikah salonu desteği verilecek. 

Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi ölümden döndü Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi... Haberi Görüntüle

ADİL SEBATİ CEYLAN KİMDİR?

1978 yılında Siirt'in Kurtalan ilçesinde doğan Adil Sebati Ceylan, Batman'da yaşıyor. Liseyi 1986'da Ankara Büyük Kolej'de tamamlamış, ardından Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği'nden "Şeref Derecesi" alarak mezun olan Ceylan, profesyonel hayatında uzun yıllar yöneticilik yaptı. Ceylan, Siirt Tarımsal Üretimi Geliştirme ve Destekleme Derneği'nde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmış, 2002-2010 yılları arasında ise Batman ve Siirt'te tarımsal yatırımlar alanında proje mühendisi olarak çalışmıştır.

Ceylan ayrıca, 2013-2018 yılları arasında Garzan Kozluk Sulama Birliği Başkanlığı yapmıştır. Ceylan halihazırda Batman'da faaliyet gösteren ASC Tarim Ltd. Şti.'nin kurucusu ve genel müdürüdür.

2024 yılında AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı olarak seçilmiştir. İleri derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading