Yandex Metrica

AK Parti 2023 seçimleri için hazırlıklarını hızlandırdı! Strateji için görüşmeler sıklaştı

AK Parti 2023 seçimleri için hazırlıklarını hızlandırdı! Strateji için görüşmeler sıklaştı

AK Parti, 2023 seçimleri için vites büyüttü. Parti görevlileri dört bir yandan seçimin ezici bir çoğunlukla kazanılması için çalışmalar yapıyor. Bu süreçte partiden kopanlar ile 'vefa buluşmaları' düzenlenecek.

Gündem

23.01.2024, 19:10

Ak Parti, 2023 seçimlerinde ipi göğüslemek ve zaferlerine bir yenisini daha eklemek için çalışmalarına hız verdi.

AK Parti’de, Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un başkanlığında oluşturulan seçim strateji ekibinin 2023’ün yol haritasına dönük toplantıları sıklaşmaya başladı. Strateji ekibinin bu toplantılarında AK Parti’nin seçim sürecindeki avantajları ve dezavantajları tartışılıyor.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın bilgisayarına 'rat' attı! Eski dost Erkan Şahin kara paraya yönelik tüm delilleri ortaya çıkardı! Dilan Polat ve Engin Polat'ın bilgisayarına 'rat' attı! Eski dost... Haberi Görüntüle

EKONOMİ VE HAYAT PAHALILIĞINA ÖNEM VERİLİYOR

Seçimlerin en önemli başlığını ekonomi ve hayat pahalılığının oluşturacağı, ancak 20 yıllık iktidar tecrübesi, yetişmiş insan gücü, Millet İttifakına kıyasla Cumhur İttifakı’nın daha homojen bir yapıya sahip olması, Meclis’in etkin ve güçlü olarak çalıştırılması AK Parti’nin avantajları arasında sayılıyor. Bu toplantılarda yapılan değerlendirmeler ve öne çıkan görüşler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rapor ediliyor.

Yunanistan ile 2. sınır köprüsü! Bakan Uraloğlu tarih verdi Yunanistan ile 2. sınır köprüsü! Bakan Uraloğlu tarih verdi Haberi Görüntüle

PARTİDEN KOPMUŞ OLANLARLA 'VEFA BULUŞMASI'

AK Parti Genel Merkez yönetimi bir yandan da, bir şekilde partiden kopmuş olanları yeniden kazanmak için politika oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kavlimizi yenileyelim’ diyerek çağrı yapmasından sonra, AK Parti il-ilçe teşkilatları, bir dönem yolu AK Parti’den geçen isimlerle yeniden kucaklaşma çalışması başlattı. AK Parti’nin geleneksel hâle gelen ‘Vefa buluşmaları’ bayram sonrası yeniden hız kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading