Yandex Metrica

Agrotech sahibi Hümeyra Gökçen Keskin kimdir?

Agrotech sahibi Hümeyra Gökçen Keskin kimdir?

AGROTECH Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. 2013 yılında faaliyete geçti. Borsa İstanbul'da da hissleri işlem gören şirket pek çok sektörde hizmet vermeye devam ediyor. Borsa yatırımcıları Agrotech sahibi Hümeyra Gökçen Keskin kimdir? sorusunu arama motorlarına sıkça soruyor. İşte Hümeyra Gökçen Keskin'in hayatı ve biyografisi...

Gündem

27.05.2024, 18:27

AGROTECH Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. Türkiye'de ve bölge ülkelerinde yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda halka arz edilen Agrotech'in ne iş yaptığı ve sahibinin kim olduğu da merak ediliyordu. Yatırımcılar Agrotech kimin, sahibi kim sorusuna yanıt arıyor. Agrotec Yönetim Kurulu Başkanı Hümeyra Gökçen Keskin kimdir?

Tunahan'ın babası Halil Yılmaz sohbet odasında fenalaştı: Meclis'teki itperestleri hatırlayınca... Tunahan'ın babası Halil Yılmaz sohbet odasında fenalaştı: Meclis'teki itperestleri hatırlayınca... Haberi Görüntüle

HÜMEYRA GÖKÇEN KESKİN KİMDİR?

1973 yılında Bursa’da dünyaya gelen Hümeyra Gökçen Keskin Türkiye'nin önde gelen iş kadınlarından biridir. 

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanan Hümeyra Gökçen Keskin üniversiteyi bitirdikten sonra iş hayatına atıldı. 

Lise yıllarında babasının fabrikasında iş dünyasına atılma konusunda tecrübe sahibi olan Hümeyra Gökçen Keskin üniversiteyi bitirdikten sonra aklındakileri iş dünyasına yansıtmak için çalışmalara başladı. 

Yaz tatillerinde çalıştığı aile şirketini aldığı insiyatifler doğrultusunda kısa sürede büyüten Hümeyra Gökçen Keskin şirkette uzun yıllar yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Hümeyra Gökçen Keskin halen tarım alanında üretim yapan Tartech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş.’yi satın alarak Yönetim Kurulu Başkanı ve % 100 ortağı olduğu Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. firmasının çatısı altında toplamıştır. 

Hümeyra Gökçen Keskin teknoloji alanında da yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Gazze'de can kaybı 38 bin 713'e yükseldi! Son 10 günde 5 okul vuruldu Gazze'de can kaybı 38 bin 713'e yükseldi! Son 10 günde... Haberi Görüntüle

AGROTECH ORTAKLIK YAPISI

HÜMEYRA GÖKÇEN KESKİN 900.000.000 75%

Halka Açık Kısım 300.000.000 25%

TOPLAM   1.200.000.000 100%

AGROTECH-Ortaklik.webp

2024 Paris Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanacak? Olimpiyat açılı töreni saat kaçta başlayacak? 2024 Paris Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanacak? Olimpiyat açılı töreni saat... Haberi Görüntüle

AGROTECH HAKKINDA

AGROTECH Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş.  2013 yılında kuruldu. 

Şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre; 10 yılı aşkın süredir Türkiye ve bölge coğrafyasında (Türkmenistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Kıbrıs, Kazakistan olmak üzere) devam eden yatırımlarımız ve başarılı çalışmalarımız ile ülkemiz dışında da önemli bir aktör haline gelerek dünyada söz sahibi şirketlerden biri olmayı başardı.

Habere Tepki Ver

1

2

1

1

0

0

2

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading