Yandex Metrica

Afganistan'dan gelen kadın Türkiye'yi hedef aldı! 'Geldiğim güne lanet olsun'

Afganistan'dan gelen kadın Türkiye'yi hedef aldı! 'Geldiğim güne lanet olsun'

Afganistan'dan 35 yıl önce gelip Türk vatandaşı olduğunu söyleyen kadın Türkiye'yi hedef aldı. 'Geldiğime bin pişman oldum' diyen kadın 'Bir tane şeye sahip olamadım' diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 19:41

Afganistan kökenli Türk vatandaşı bir kadın sokak röportajında Türkiye'yi hedef aldı. 35 sene önce geldiği bu topraklar hakkında ağza gelinmeyecek sözler söyleyen kadın büyük tepki çekti. 

Trabzon'da yakalandı Bitlis'e getirildi!  'Bombacı Mülayım' takma adıyla paylaşımlar yapan kişinin kim olduğu ortaya çıktı! Trabzon'da yakalandı Bitlis'e getirildi! 'Bombacı Mülayım' takma adıyla paylaşımlar yapan... Haberi Görüntüle

'GELDİĞİME BİN PİŞMAN OLDUM'

Afganistan'dan 35 sene önce geldiğini söyleyen kadın 'Geldiğime bin pişman oldum' diye konuştu. 

'Ben bugün sinirden burada bekliyorum' diye konuşan kadın '35 senedir Türkiye'de yaşıyorum geldiğim güne lanet olsun. Bir tane şeye sahip olamadım.' dedi. 

Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE LANET ETTİ 

Türkiye'ye geldiğim güne lanet olsun diyen kadının videosu sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyadan birçok kullanıcı 'O zaman Afganistan'a geri dön' diye tepki gösterdi. 

Muhabirin 'Siz neden gitmeyi tercih etmediniz' sorusuna yanıt veren kadın şöyle konuştu: 

O kadar bıktım o kadar bıktım ki. 6 çocuklu bir anneyim ev kirasını yetiştiremiyorum. Kirayı verince aç kalıyorum. Haram olmadığını bilsem intihar edeceğim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading