Yandex Metrica

AFAD'dan 7,6'lık deprem hakkında uyarı! 6,5-6,7'ye kadar artçıları olabilir

AFAD'dan 7,6'lık deprem hakkında uyarı! 6,5-6,7'ye kadar artçıları olabilir

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, yaşanan 7,7'lik deprem sonrası meydana gelen 7,6'lık deprem hakkında açıklamada bulundu. Tatar açıklamasında, 'Bölgede ciddi bir deprem aktivitesi var. 6,5- 6,7 büyüklüklere kadar artçı sarsıntılar devam edecektir.' dedi.

Gündem

10.02.2024, 10:09

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 13.24'te, Kahramanmaraş'ın elbistan ilçesinde gerçekleşti.

7,6 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte oldu. Deprem birçok ilden şiddetli şekilde hissedildi.

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, Kahramanmaraş'ta gece 4.17'de meydana gelen deprem sonrası öğleden sonra yaşanan 7,6'lık depremin ardından açıklamada bulundu. 

Avrupakent Gayrimenkul #AVPGY temettü ne zaman yatacak? AVPGY temettü yattı mı, ne kadar? Avrupakent Gayrimenkul #AVPGY temettü ne zaman yatacak? AVPGY temettü yattı... Haberi Görüntüle

HER İKİSİ DE BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZ DEPREMLER 

Tatar açıklamasında, "Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde bir başka deprem meydana geldi. Her ikisi de birbirinden bağımsız, birbirini tetikleyen depremler. Bölgede ciddi bir deprem aktivitesi var. 6,5- 6,7 büyüklüklere kadar artçı sarsıntılar devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading