Yandex Metrica

Adnan Oktar 83 farklı kadın avukatla 527 kez görüştükten sonra sürgün edildi! Oktar'ın Van sürgününün sebebi ortaya çıktı!

Adnan Oktar 83 farklı kadın avukatla 527 kez görüştükten sonra sürgün edildi! Oktar'ın Van sürgününün sebebi ortaya çıktı!

Adnan Oktar Silivri Cezaevinde 83 farklı 'Kadın' avukat ile 527 kere görüştükten sonra Silivri Cezaevinden sürgün edildi. Oktar'ın yaptığı görüşmelerde ''Örgütsel faaliyet'' konuşmaları yaptığı tespit edildikten sonra kısıtlama getirilerek Erzurum Dumlu Ceazevine sevk edilmişti. Adnan Oktar Erzurum Dumlu Cezaevinde 30 gün içerisinde 238 görüşme gerçekleştirdi. Görüşme gerçekleştirdiği 21 avukatın kadın olması ise dikkat çekti.

Gündem

22.04.2024, 15:36

Adnan Oktar'ın cezaevinde görüşme yaptığı tüm avukatların stajyer ve yeni mezun olması büyük dikkat çekti. Oktar'ın Silivcri Cezaevinde 83 farklı kadın ile 527 kere görüşme yapması, daha sonrasında Erzurum Dumlu Cezaevi'ne sevk edildikten sonra 30 gün içerisinde 238 görüşme gerçekleştirmesinin altından ''Örgüte yeni eleman temini'' konuşmaları çıktı.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere İstanbul'a bekliyoruz' Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel... Haberi Görüntüle

OKTAR 8 BİN 658 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırdığı Adnan Oktar'ın ''Kadın'' avukatlar ile çok sayıda görüşme yapması büyük şüphe uyandırmıştı. Oktar hakkında suç duyurusunda bulunulmasının ardından mahkeme Adnan Oktar'ın avukatları ile görüşme kısıtlaması getirmişti.

BYD Seal U DM-i Hibrit 2024 fiyatı | Temmuz-Ağustos BYD fiyat listesi BYD Seal U DM-i Hibrit 2024 fiyatı | Temmuz-Ağustos BYD... Haberi Görüntüle

KADIN AVUKATLARLA 500 SAAT GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ!

2022 Eylül ve Ekim ayları içerisinde toplam 40 günde 527 avukat ile görüştüğü, görüştüğü kadın avukatlarının sayısının 63, erkek avukat sayısının ise 20 olduğu tespit edildi. Adnan Oktar'ın yaş ortalaması 24 olan genç kadın avukatlar ile toplamda 500 saat görüşme yaptığı, erkeklerle ise 62 saat görüşme yaptığı tespit edildi. Dumlu Cezaevine nakledilen Oktar'ın aynı taktik ile ''Örgüte eleman devşirmeye çalıştığı'' tespit edildi.

Nesil Çalışkan kimdir? İşçi Partisi Türk milletvekili Nesil Çalışkan nereli? Nesil Çalışkan kimdir? İşçi Partisi Türk milletvekili Nesil Çalışkan nereli? Haberi Görüntüle

KADIN AVUKATLARIN YENİ MEZUN VE STAJYER OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

2023 yılının Şubat ve Mart aylarında Adnan Oktar'ın Dumlu Cezaevinde 238 ziyaretçi kabul ettiği, vekaletsiz avukat sayısının ise 209 olduğu belirlendi.

Oktar'ı ziyaret eden kadın avukat sayısı 21, erkek avukat sayısı ise 8 olarak açıklandı. Oktar'ı ziyaret eden kadın avukatların tamamının yeni mezun ve stajyer olması dikkatlerden kaçmadı.

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı: Netanyahu yargıda hesap verecek Son dakika: Dışişleri Bakanlığı: Netanyahu yargıda hesap verecek Haberi Görüntüle

ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜNÜN PLANI DEŞİFRE OLDU!

Adnan Oktar suç örgütünün avukat kazanım planı deşifre edildi. Oktar örgütünün önce tevkil avukat ilanı verdiği, daha sonra ise güzel avukatları ''Görüşme'' için seçerek iş teklifi yaptığı tespit edildi. 

Örgüte kazandırılmak için seçilen avukatların ortak özelliklerinin, genç tecrübesiz ve güzel olmaları dikkat çekti. Sosyal medya üzerinden iş vaadi ile getirilen kadın avukatlar, Oktar örgütüne kazandırılmak isteniyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading